esss

4. Kars Ardahan Iğdır Yöresel Ürünler ve Kültür Festivalinde Heyecan Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4. Kars Ardahan Iğdır Yöresel Ürünler ve Kültür Festivalinde Heyecan Başlıyor
4. Düzenlenecek olan Kars Ardahan Iğdır yöresel ürünler tanıtım festivali için Ardahan Kültür Evi'nde yapılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un da katılımıyla gerçekleşen kahvaltı programı düzenlendi.

Kars Ardahan Iğdırlılar organik yöresel ürünleri 10-15 Aralık’ta İstanbul’da Beylikdüzü’nde görücüye çıkacak.

10-15 Aralık’ta 2019 tarihleri arası Beylikdüzü 15 Temmuz Şehitler Meydanı (Metrobüs Yolu Üzeri) yapılacak. 4. Kars Ardahan Iğdır Yöresel Ürünler ve Kültür Festivali tanıtımı Eseryurt Ardahan Kültür evinde, yoğun ilgi ve katılım içerisinde yapıldı.

Esenyurt Ardahan Kültür Evi'nde yapılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un da katılımıyla gerçekleşen kahvaltı programında festivale katılımı artırmak için çağrılar yapıldı.

KAI’LILARDAN DESTEK GELDİ

Esenyurt Belediyesi, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi ile Kars, Ardahan, Iğdırlı iş adamlarının destekleriyle yapılacak olan 4. Yöresel Ürünler Kültür Festivaline Kars Ardahan Iğdır’lı siyasi parti temsilcilerinden, Sivil toplum örgütlerinden, İş adamlarından, Bürokratlardan, Sanatçılardan, basın mensuplarından ve kanat önderlerinden ve toplumun her kesiminden desek geldi.

ÇİFÇİ, HEMŞEHRİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

Toplantının açılışında konuşan Festival komite Başkanı Efrail Çifçi,10-15 Aralık arasında yapacağımız festivale bütün Kars Ardahan Iğdır’lı hemşehriherimizin desteklerini bekliyoruz diyerek herkesin duyarlı olmasın istedi.

BAŞKAN BOZKURT’TAN TAM DESTEK GELDİ

Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, , "9 ve 15 Aralık tarihleri arasında Beylikdüzü Metrobüs Meydanı'nda yapılacak olan 4. Kars Ardahan Iğdır Yöresel Ürünler ve Kültür Festivalinin organizasyonu yapan komiteye her türlü destek sunacağını bildirdi.

Festivalin amacına ulaşılması için herkesin çok duyarlı olmasını, başarılı bir festival olması için katılım artırmak için bütün dernekler üyelerini davet etmelidir diyen Başkan Bozkurt, Bütün halkımızı ve Kars, Ardahan, Iğdır'ı lı hemşehrilerimizi Esenyurt’lu hemşehrilerimizi yakından tanımak için festivale davet ediyorum." dedi

KANAT ÖNDERLERİ’NDEN YOĞUN KATILIM

Gazeteci aynı zamanda Ardahan Kültürevi başkan yardımcısı Mihrican Deniz’in sunuculuğunu yaptığı toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Gazanfer Karakaş,  Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Ayhan Mutlu Torcu, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aytaç Özer, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Togay Çoban, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Solmaz, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Mesut Çelik, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Duygu Koç, Esenyurt Belediyesi eski Meclis üyelerinden, Engin Doğru, Mercan Koç, Ziyattin Korkmaz, Serkan Kara, Muhtarlar Dernek başkanı Ahmet Kuzgun, İstanbul Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyon Başkanı Gürsel İlgüz, Ardahan Kütürevi Dernek Başkanı Efrail Çiçi, Iğdır Dernek Başkanı Ali Sakar, Göle Dernekler Federasyon genel başkanı Ertekin Baysan, Damal Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cem Aynalı, Çıldır Dernekler Federasyon Genel Başkanı Kemal Şimşir, Kars Dernek Başkanı Yücel Taşçı, Esenyurt Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yücel Tanış, Kars Dernek Başkanı Av. Ender Arslan, İstanbul Iğdır Dernek Başkanı İmdat Atabey, İstanbul Kars Ardahan Iğdır Derneğinin onursal Başkanı Mustafa Küpeli, Kars Eski Dernek Başkanı Ali Kılıç,  KARSAD Başkanı Mehmet Yılmaz, Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Dursun Ergen, Esenyurt Belediyesi Personel Müdürü Mustafa Karatay, Esenyurt Belediyesi Mali işler müdürü Gürsel Tan, Esenyurt Belediyesi İşletme ve İştirakler müdürü Mahmut Karatay, Esenyurt Belediyesi Arşiv Müdürü Hakan Saçın, Esenyurt Belediyesi Dış İlişkiler ve Muhtarlıklar Müdürü Metin Karakoç, Esenyurt Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Tazegül Polat, Esenyurt Belediyesi Kütüphane Müdürü Serdar Bahadır, Esenyurt Belediyesi Ulaşım Müdürü Sinan Yıldırım, Esenyurt Belediyesi Fen İşler Müdürü Mustafa Yolcu,  Arşiv Müdürü Hakan Saçın, AKP Esenyurt İlçe Başkan Yardımcı Alican Gökçe, adını yazamadığımız siyasi parti temsilcileri, Kars Ardahan Iğdır ilçe ve köy dernek Başkanları, iş adamları, muhtarlar çok sayıda yerel basının katıldı.

10- 15 ARALIK’TA KİMSEYE RANDEVU VERMEYİN

Festival, 10-15 Aralık 2019 günü Beylikdüzü 15 Temmuz Şehitler Meydanı (Metrobüs Yolu Üzeri) yapılacak. Festivalde bu yörelere ait yöresel ürünler ile birçok etkinlik ziyaretçilerini bekliyor olacak.

6 Gün yapılacak Yöresel ürenler tanıtım ve Kültür festivali Sahne Komite Başkanı Kemal Şimşir bilgi verdikten sonra festivalde buluşmak üzere toplantı sona erdi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polis ekiplerinin davranışı taktir topladıÖnceki Haber

Polis ekiplerinin davranışı taktir topla...

CHP'den ihraç edilmişti! Öztürk Yılmaz'dan yeni parti kararıSonraki Haber

CHP'den ihraç edilmişti! Öztürk Yılmaz'd...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!