MENÜ

39'luk aşık

Abone Ol Google News

Bazı profesyoneller küçücük mazeretlerle maçlardan kaçarken, kaburgasındaki kırığa rağmen oynayan kaptan Emre Belözoğlu’na alkışla başlamak istedim. Emre bu yaşında hâlâ futbol oynamaya ve takımına aşık. Değeri de oyundan çıkınca anlaşıldı. Sarı Laciretliler o yokken yalnızca tek bir pozisyon yakaladı. Çok iyi mücadele eden, fiziksel kalitesiyle fark yaratan Fenerbahçe’de nihayet herkes yerli yerindeydi. Serdar Aziz formasını aldı, hem Hasan Ali hem Rodriguez sol kanattaydı. Sarı-Lacivertliler pozisyon vermeden gol bulmayı da başardı. Ancak futbol akıcı değildi. Sakat sakat oynayan Emre daha önde oynamasına rağmen takım hücum geçişlerinde Kruse’yi aradı. Muriç ise bonservis konusunda cimri davranan Galatasaray yönetimini mücadelesi ve golleriyle sanki uzun süre pişman edecek. Altay da yan toplarda bu hatalara devam ederse yeni kaleci transfer ettirecek!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bizim “büyük futbol dünyamız” ne hikmetse Tolga Ciğerci’yi küçük görüyor! O, ileri geri çok koşuyor, nereye koysan oynuyor, golünü de atıyor. En önemlisi elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bu Tolga beğenilmez mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Elbette Emre. Attırdığı ve maçı koparan golden önce bence topu faulle aldı. Ancak yine de Kruse’nin olmadığı bir gün sorumluluk alması, çektiği acı ve çatlak kaburgasına aldığı darbeye rağmen ayakta kalması onu herkesin önüne geçirdi.

Maçın olayı

Pozisyon vermeyen Fenerbahçe... Sarı- Lacivertliler Gustavo’nun üstün futbol bilgisi, Ozan, Tolga ve hatta Vedat’ın katkılarıyla neredeyse net pozisyon vermedi. Hücum zenginliği elbette önemli ama şampiyon olacaksan az yiyeceksin...

Kısa mesaj

Fırat hoca ne olur az muhabbet et, çok futbol oynat. Tempoyu canın istediğinde yükseltip, istemediğinde düşürme. Bu kadar iyi bir hakemin, böyle idare-i maslahatçı olması bizi üzüyor.

YORUM YAZ