Kuzey Kıbrıs ve KAI'ler, KAISIAD'cılar...

Kuzey Kıbrıs ve KAI'ler, KAISIAD'cılar...
Kuzey Kıbrıs'ı hala devlet olarak tanımayan ülkeler arasında bulunan Azerbaycan'a giden Başkan Erdoğan'ı dinlerken bu ziyaretin 2. Bir Kuzey Kıbrıs Vakasının yaşanmaması için olduğunu da anlar gibiydim.

Kuzey Kıbrıs'ı hala devlet olarak tanımayan ülkeler arasında bulunan Azerbaycan'a giden Başkan Erdoğan'ı dinlerken bu ziyaretin 2. Bir Kuzey Kıbrıs Vakasının yaşanmaması için olduğunu da anlar gibiydim.
Çünkü komşu devlet Suriye sınırlarının geçilip, başlatılan harekatın dünya devletlerinin büyük bölümünce eleştirildiği ve başta, 'Bir birleri ile savaşsınlar, ben silah satıp, seyirci olacağım' diyen ABD'nin yen yaptırımları ile karşılandığı şu günlerde kardeş denen Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı vakıasının sanki kardeş denenlerin bile, 'Su değil, klan akıyor' diye baktığı hareketi zedeleyecek 2'nci bir vakıanın yaşanmasının engellendiğini bu ziyarette yapılan açıklamalarda anlıyor gibiyim..
Neyse ben burayı çok uzatmadan diğer bir savaşa, pardon operasyona yok canım harekete konuyu getirmek istemekteyim.
Çünkü Azerbaycan'ın da dünyaya açılan kapısı konumunda olan ülkemin  Kafkaslara açılan kenti Ardahan'ın da Suriye'ye yönelik yapılan hareket gibi     birileri tarafından anlaşılmadığı ve diğer llerin adı ile gölgelenmek istendiğini görmeye, izlemeye devam ediyoruz.
Ülkede 81 Vilayetin olduğunu ve bu kentlerin birinin de Ardahan olduğunu anlatmaya çalıştığımız şu günlerde Ardahan'ın adını öne çıkarma çabalarımızı yok sayma, gölgeleme isteyen çetenin     başını çekenlerin ülkeme karşı bir araya gelen BM ve Arap Birliği gibi KAI, KASIAD adı altında bir araya gelip, başta İstanbul metropolünde olmak üzere ülke genelinde kurdukları diaspora yine poz vermiş.
Bir önceki yazımda adlarını NAL TOPLAYANLAR koyduğu bu diasporanın bana özel art niyetli çaba ve çamurlarının aslında Ardahan'a ve Ardahan adına zarar verdiğini anlamayanların da iki arada bir derede kalırlarken benim gibi net tavırlarını ortaya koymamaları dolaysıyla Ardahan adı düşmanlarının ömrünü uzatmakta..
Ve dün Ardahan'ın yeniden vilayet olmasını bir türlü içine sindiremeyen 3. Lige çıkmasını engelleyen, Ardahan'ın 9 köyünü olduğu gibi gölünü çalmak isteyen, Kars-Tiflis-Bakü Demir yolunun güzergahını değiştiren bir kentin gölgesinde kurtarmaya çalıştığımız Ardahan adını öne çıkardığımız son yıllarda Ardahan ile birlikte vilayet olan kentin havalana bile sahip olduğunu bile görmek istemezlerken KAI; KASİAD saçmalıkları bizim yaptıklarımız örnek alıp, arkamızda nal toplamaya çalıştıklarını görürken Başkan Erdoğan'ın çaba ve çalışmalarını anlayan ve onu hala Başkan olarak orada tutan toplumun bunlara da ders vermesini  bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.