MMO’DAN ÜYELERİNE YÖNELİK BİR HİZMET DAHA

MMO’DAN ÜYELERİNE YÖNELİK BİR HİZMET DAHA
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Üyelerine yönelik Dünyagöz Samsun Hastahanesi ile “Kurumsal Sağlık Antlaşması” imzaladı.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Dünyagöz Samsun Hastahanesi Müdürü Gökçe Kaan Alan’ın katılımı ile Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Hizmet Binası’nda imzalandı.

 

Protokolle ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan “Kurumsal bilgi ve teknik donanımı açısından sağlık sektöründe öncü bir branş hastanesi olan Dünyagöz Samsun ile imzaladığımız protokol sebebiyle mutluyuz. Bugüne kadar Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak üyelerimize yönelik pek çok çalışma yürüttük ve imzalanan protokol ile üyelerimize verdiğimiz hizmeti daha verimli hale getirmek istiyoruz” dedi.

Dünyagöz Samsun Hastahanesi Müdürü Gökçe Kaan Alan “Göz sağlığı alanında dünyada uygulanan en yeni tedavi yöntemlerini Samsun’da uyguluyoruz. Dünyagöz Samsun olarak, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube üyelerine hizmet verecek olmaktan dolayı gururluyuz. İleri dönemlerde bu girişimlerimize yenilerini de ekleyerek, daha fazla Samsunluya göz sağlığı konusunda dünya standartlarında hizmet vermeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum