MİTİNG ATIŞMASI

Daha önce ‘lastik’ atışması yaşayan MHP ile CHP, bu kezde miting nedeniyle atıştı.

MİTİNG ATIŞMASI

Daha önce ‘lastik’ atışması yaşayan MHP ile CHP, bu kezde miting nedeniyle atıştı.

21 Kasım 2016 Pazartesi 19:14
MİTİNG ATIŞMASI
MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, CHP ve HDP’nin katıldığı İstanbul’daki mitingte terör örgütü propagandası yapılmasına sert tepki göstererek CHP’ye yüklendi. CHP İlçe Başkanı Takavut ise fotoğrafların hileli olduğunu ve algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını iddia etti.

YENİ BİR TARTIŞMA BAŞLADI
Geçtiğimiz günlerde ‘Yedek lastik – Don lastiği’ atışması yaşayan MHP ile CHP arasında şimdi de miting atışması yaşandı. Hafta sonu İstanbul Kartal’da “Teslim Olmayacağız” başlığı altında yapılan mitingde HDP ile CHP'nin terör örgütü sözde lideri Abdullah Öcalan ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarını yan yana koymasına bir tepkiler yükseldi.

TÜRKDOĞAN’DAN SERT TEPKİ
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, sert sözlerle CHP’yi eleştirirken tabanına da mesaj gönderdi. Türkdoğan, “Türkiye'yi bölmek isteyen ne kadar terör örgütü varsa hepsiyle bir araya gelip 'Türkiye'yi Böldürtmeyeceğiz' mitingi yapmak bir akıl tutulmasıdır. Atatürk'ün kurduğu parti diye CHP'ye oy veren seçmene hakaret ediliyor. Vatansever CHP'liler bunun hesabını mutlaka soracaklardır. Bu zihniyet maalesef PKK'nın don lastiği olmaya devam ediyor” diye konuştu.

TAKAVUT: ALGI OPERASYONU
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ise, fotoğraf hilesi ile algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını iddia etti. Takavut, geçmişte 'Camide içki içtiler' iddiası ve Beşiktaş'ta çocuk ile annesine yapılan saldırı iddiaları gibi bu fotoğrafların da yalan olduğunu öne sürdü. CHP terör örgütleri ile işbirliği değil mücadele ettiğini söyleyen Takavut, “Bu, birilerinin geçmişteki işbirliklerini perdeleme telaşıdır. Oslo'da, Dolmabahçe Sarayı'nda, Diyarbakır meydanında, Habur Sınır Kapısı'nda CHP mi vardı?” dedi.
Son Güncelleme: 21.11.2016 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81