MİTHAT GÖZEN BALIKESİR VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI

Tarih : 2020-03-26 / Kategori : Genel Haber

MİTHAT GÖZEN BALIKESİR VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI

          Iğdır eski Vali Yardımcılarından Mithat Gözen, Çorum Sungurlu ilçesi Kaymakamlığı görevinden, Balıkesir Vali Yardımcılığı görevine atandı.
 

           Çorum Sungurlu Kaymakamlığını başaralı bir şekilde yürüten Mithat Gözen, İçişleri Bakanlığının talimatı ile Balıkesir Vali Yardımcılığı görevine atandı.
             Iğdır’da Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı yıllarda başarılı hizmetler ortaya koyan, Devletin bölünmez bütünlüğü ilkesinden ve devlet ciddiyetinden ödün vermeden hizmetini yürüten Gözen’in kararname olmaksızın Sorgun Kaymakamlığından alınıp, Aydın Vali Yardımcılığı görevine atanması biraz garip karşılandı.
            Türkiye Cumhuriyeti devletinin bayrağının dalgalandığı her yer vatandır, her görev kutsaldır diyen Gözen, tarafımıza yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Devletimiz bizlere nerede görev verirse seve seve o görevi yaparız. Aldığımız görev terbiyesi bunu gerektirir. Bundan sonra hizmetlerimize Balıkesir vilayetimizde devam edeceğiz.” Dedi.
              Iğdır’da da çalıştığı yıllarda hep bu düşüncedeydi. Verilen hiçbir görevden şikayetçi olmadı. Cesaretle her olayın üzerine gitti, verilen her sorumluluğu devlet ciddiyeti içerisinde yerine getirdi.
Umarız ve dileriz ki, İçişleri Bakanlığı böylesi başarılı bir bürokratı ileriki günlerde değerlendirir.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.