MİNİKLERİN KİTAP SEVİNCİ

MİNİKLERİN KİTAP SEVİNCİ

MİNİKLERİN KİTAP SEVİNCİ

MİNİKLERİN KİTAP SEVİNCİ

Akçaabat Belediyesi’nin gerçekleştirdiği organizasyonla ‘Bilge Minik’ ve ‘Bilge Çocuk’ dergileri ve etkinlik föyleri minik okuyucuları ile buluştu.

Çocuklar için tamamen özgün bir tasarımla hazırlanan içerisinde zeka oyunları ve yaş gruplarına guruplarına göre eğitici bilgilerin yer aldığı kitaplar Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim tarafından ilçemizdeki ilkokul ve anaokullarına dağıtılmaya başlandı.

Dağıtımına yeni başlanan kitaplar, ilk olarak A. Fazıl Ağanoğlu İlkokulu ve Akçaabat Anaokulunda minik okuyucularıyla buluştu.

DAĞITIM DEVAM EDECEK

Toplamda iki bin adet kitap dağıtımı yapılacak. Çocukların gelişimine katkı sağlayacak olan dergiler ve etkinlik föyleri, ilçe genelindeki ilkokul ve anaokullarındaki öğrencilere verilecek.

Bilge Minik’ ve ‘Bilge Çocuk’ dergilerin ve etkinlik föylerinin çocukların eğitimine ve gelişimine önemli katkılar sunacağını belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “İnsanların karakterini ve kişiliğini oluşturan tüm alışkanlıklar çocukluk döneminde başlar. Bu nedenle çocuklarımızın erken yaşta kitaplarla tanışması çok önemlidir.  Kitaplar, çocukların duygusal, ruhsal, bilişsel ve sosyal gelişimleri için dünyaya açılan pencerelerdir. Akçaabat Belediyesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği halinde eğitici ve geliştirici yayınları çocuklarımıza armağan ettik. Eğitime desteğimiz imkanlarımız ölçüsünde devam edecektir.” dedi.

‘Bilge Minik’ ve ‘Bilge Çocuk’ dergileri ve etkinlik föyleri Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin Çelik, okul müdürleri ve sınıf öğretmenleri tarafından miniklere dağıtıldı.

m3-003.jpgm1-003.jpgm2-005.jpgm4-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler