Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Miniklerden ATA'ya saygı

Miniklerden ATA'ya saygı

ISPARTA 10.11.2019 09:23:00 0
Miniklerden ATA
Yılmaz Şener İlkokulu öğrencileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81'inci yıl dönümü dolayısıyla okulun önündeki Atatürk Büstü önünde saygıyla eğilerek istiklal marşını söylediler.
 
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümünde saygıyla ve özlemle anıldı.  Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümü ile ilgili olarak bugün Isparta’da çeşitli anma törenleri gerçekleştirildi.
YILMAZ ŞENER
İLKOKULU ATASINI ANDI
Bu törenlerden birisi de Yılmaz Şener İlkokulu’nda yapıldı. Sabahın erken saatlerinde okulun bahçesinde toplanan öğrenciler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81'inci yıl dönümü dolayısıyla okulun önündeki Atatürk Büstü önünde saygıyla eğilerek istiklal marşını söylediler.
ÖĞRENCİLE ATATÜRK ANITI
ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLDİ
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü’nde 'Ata'ya saygı' etkinliğinde bir araya gelen öğrenciler Okul Müdürü Ali Solmaz’ın koordinasyonunda, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, miniklerin Okulun önündeki Atatürk Anıtı'na karanfil bırakmasıyla sürdü. Atatürk'ü anlatan şiirlerin okunduğu ve şarkıların söylendiği tören, öğrencilerinin Atatürk Anıtının önünde saygı gösterisi ve saygı duruşuyla son buldu.
Öğrenci velilerinin de büyük ilgi gösterdiği törende çocuklar, Atatürk'ü çok sevdiklerini söylediler. / HATİCE KÜBRA ÇOLAK
 

Anahtar Kelimeler: saygı ataya miniklerden
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °