MİNİKLER ÇERÇİ'YE SESLENDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2016 - 08:27, Güncelleme: 30.11.2016 - 08:27
 

MİNİKLER ÇERÇİ'YE SESLENDİ

1500 öğrencinin eğitim gördüğü Suphi Egemen Okulunun minik öğrencileri, Başkan Çerçi’ye böyle seslendiler; “BAŞKAN AMCA NE OLUR! PARKIMIZIN ORTASINA BİNA YAPILMASIN”
HABER KAYNAĞI TURAN IŞIK Manisa’nın önde gelen okullarından Suphi Egemen ilk ve orta okulunun önünde park, ortasına bina yapılacak olması, minik öğrencileri ve onların velilerini endişeye sevk etti. Suphi Egemen Okulunun minik öğrencileri ise binanın yapılacağı arsa içerisinde toplanarak Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye “Başkan amca ne olursun parkımızın ortasına bina yapılmasın!” diye seslendiler.     Manisa Yunusemre ilçesi Merkezefendi Mahallesinde bulunan ve 1500 öğrencinin yanı sıra 04-06 yaş grubundaki minik çocukların da okul öncesi eğitim gördüğü Suphi Egemen okulunun önündeki iki parkın ortasına inşaat edilmesi gündeme gelen projeyle ilgili, minik öğrenciler ve velileri yapılması gündeme gelen projenin iptal edilmesini istediler. Okulların önlerindeki iki park arasındaki boş arsaya yıllar sonra inşaat ruhsatı verildiğini öğrenen minik öğrenciler, konuyu ailelerine taşıdı. Aileler de mahalle muhtarları Hikmet Bozkurt’a sorunu iletmesiyle birlikte, Muhtar Bozkurt, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak’tan iptali yönünde yardım istedi. Muhtar Bozkurt’un istemine kayıtsız kalınmasıyla birlikte, mahalleliler çocukları ile birlikte, projenin iptaliyle ilgili, arsa önünde toplandı.     CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer, İl Başkanı Halil Tokul, CHP Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Erdinç Yavaşlı’nın da gündeme aldığı konunun, meclis gündemine de taşınacağını belirten Suphi Egemen Okul Aile Birliği Başkanı Selma Pulat ve Başkan Yardımcısı Aysel Ülker; “Okulumuzun arkasına 600 yataklı dev hastane projesi başladı. Hastane projesinin başlatılmasından dolayı AK Parti hükümetine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fakat 30 yıldır bomboş duran, bu nedenle sağına soluna park yapılan bu arsa şimdi kıymete bindi. Belediyenin bu arsayı parka ilave ederek çocukların oyun sahası haline dönüştürmesi gerekirken rant hesabında olanlar, arsa sahibine ulaşarak bu yeri imar planına aldırtıp ruhsat almışlar. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin bu yanlışı düzeltmesini bekliyoruz.” Dedi.   ÇERÇİ’YE SESLENDİ Okul önüne yapılması gündeme gelen arsa ile ilgili endişelerini dile getiren 5 yaşındaki Elif Nur İnal ise “Başkan amca ne olursun parkımızın ortasına bina yapılmasın! Bizler için çocuk parkı ve köpük parkı olsun.” sözleri ile Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye seslendi.     İMAR PLANINDAN GEÇİRTMİŞ Merkez  Efendi Mahalle Muhtarı Hikmet Bozkurt ise “Mahalleli bana geldiğinde, ben sorunu Başkan Çerçi ve Başkan Yardımcısı Şiyak’a ilettim. Ancak bir müteahhit firması, yıllardır boş duran arsanın sahibini bularak, kat karşılığında anlaşma sağlayıp imar planından geçirtmiş. Belediye Başkanımızın bu sorunu çözüme bağlamasını istiyoruz.” dedi        
1500 öğrencinin eğitim gördüğü Suphi Egemen Okulunun minik öğrencileri, Başkan Çerçi’ye böyle seslendiler; “BAŞKAN AMCA NE OLUR! PARKIMIZIN ORTASINA BİNA YAPILMASIN”
HABER KAYNAĞI
TURAN IŞIK

Manisa’nın önde gelen okullarından Suphi Egemen ilk ve orta okulunun önünde park, ortasına bina yapılacak olması, minik öğrencileri ve onların velilerini endişeye sevk etti. Suphi Egemen Okulunun minik öğrencileri ise binanın yapılacağı arsa içerisinde toplanarak Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye “Başkan amca ne olursun parkımızın ortasına bina yapılmasın!” diye seslendiler.
 
  Manisa Yunusemre ilçesi Merkezefendi Mahallesinde bulunan ve 1500 öğrencinin yanı sıra 04-06 yaş grubundaki minik çocukların da okul öncesi eğitim gördüğü Suphi Egemen okulunun önündeki iki parkın ortasına inşaat edilmesi gündeme gelen projeyle ilgili, minik öğrenciler ve velileri yapılması gündeme gelen projenin iptal edilmesini istediler.
Okulların önlerindeki iki park arasındaki boş arsaya yıllar sonra inşaat ruhsatı verildiğini öğrenen minik öğrenciler, konuyu ailelerine taşıdı. Aileler de mahalle muhtarları Hikmet Bozkurt’a sorunu iletmesiyle birlikte, Muhtar Bozkurt, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak’tan iptali yönünde yardım istedi. Muhtar Bozkurt’un istemine kayıtsız kalınmasıyla birlikte, mahalleliler çocukları ile birlikte, projenin iptaliyle ilgili, arsa önünde toplandı.
 
 
CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer, İl Başkanı Halil Tokul, CHP Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Erdinç Yavaşlı’nın da gündeme aldığı konunun, meclis gündemine de taşınacağını belirten Suphi Egemen Okul Aile Birliği Başkanı Selma Pulat ve Başkan Yardımcısı Aysel Ülker;
“Okulumuzun arkasına 600 yataklı dev hastane projesi başladı. Hastane projesinin başlatılmasından dolayı AK Parti hükümetine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fakat 30 yıldır bomboş duran, bu nedenle sağına soluna park yapılan bu arsa şimdi kıymete bindi. Belediyenin bu arsayı parka ilave ederek çocukların oyun sahası haline dönüştürmesi gerekirken rant hesabında olanlar, arsa sahibine ulaşarak bu yeri imar planına aldırtıp ruhsat almışlar. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin bu yanlışı düzeltmesini bekliyoruz.” Dedi.
 
ÇERÇİ’YE SESLENDİ
Okul önüne yapılması gündeme gelen arsa ile ilgili endişelerini dile getiren 5 yaşındaki Elif Nur İnal ise “Başkan amca ne olursun parkımızın ortasına bina yapılmasın! Bizler için çocuk parkı ve köpük parkı olsun.” sözleri ile Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye seslendi.  
 
İMAR PLANINDAN GEÇİRTMİŞ
Merkez  Efendi Mahalle Muhtarı Hikmet Bozkurt ise “Mahalleli bana geldiğinde, ben sorunu Başkan Çerçi ve Başkan Yardımcısı Şiyak’a ilettim. Ancak bir müteahhit firması, yıllardır boş duran arsanın sahibini bularak, kat karşılığında anlaşma sağlayıp imar planından geçirtmiş. Belediye Başkanımızın bu sorunu çözüme bağlamasını istiyoruz.” dedi
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.