Görüş Bildir
Haberler
Minik Öykü İçin Uygun Donör Bulunamadı: Annesinden Yarı Uyumlu İlik Nakli Yapılacak

Minik Öykü İçin Uygun Donör Bulunamadı: Annesinden Yarı Uyumlu İlik Nakli Yapılacak

Juvenil Myelomonositik Lösemi teşhisi konulan 4 yaşındaki yaşındaki Öykü Arin için geçtiğimiz kasım ayında başlatılan ilik kampanyasında uygun ilik bulunamadı. Uygun iliğin bulunamaması nedeniyle bugün yapılacak ameliyatla küçük Öykü'ye, anne Eylem Şen Yazıcı tarafından yarım uyumlu nakil gerçekleştirilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Euronews'den Kerem Congar'ın haberine göre, lösemi hastalığının bir türü olan Juvenil Myelomonositik Lösemi (JMML) teşhisi konulan 4 yaşındaki yaşındaki Öykü Arin için geçtiğimiz kasım ayından bu yana uygun ilik bulunamadı. Bugün ameliyata alınacak olan küçük Öykü'ye, anne Eylem Şen Yazıcı tarafından yarım uyumlu nakil gerçekleştirilecek.

Yurt içi ve yurt dışı kampanyalarda uygun ilik bulunamadı

Yurt içi ve yurt dışı kampanyalarda uygun ilik bulunamadı

Arin ailesi tarafından 'Öykü Arin ve Tüm Lösemili Çocuklar İçin Umut Ol' ismiyle aylardır sürdürülen kampanyaya şimdiye kadar yurt içi ve dışından binlerce kişi bağışta bulundu. Ancak bağışçılardan Öykü için uygun ilik bulunamadı.

Kampanya yurt içi ve yurt dışında sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle devam ediyor

Kampanya yurt içi ve yurt dışında sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle devam ediyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapılacak ameliyatla annesinden alınacak yarım uyumlu ilik nakledilecek Öykü Arin için başlatılan kampanyalar devam ediliyor. 'Öykü Arin'e umut ol' isimli sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda yarı uyumlu nakil başarısız olduğu taktirde ya da JMML tekrar ettiği taktirde Öykü Arin'in yeniden nakil olması gerekeceğinden 10/10 uyumlu donör arayışının devam ettiği bilgisi yer aldı.

'O ışık sende olabilir. Donör olun'

Öykü Arin'in annesi Eylem Şen Yazıcı ise ameliyat öncesi aşı olduğu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak '7 kez aşı oldum. Ağrı kesici bile kullanmadım. Korkacak hiçbir şey yok. Hematoloji bölümlerinde onlarca çocuk, genç,insan gördüm. Gözlerinde kayıp bir umut ışığı. O ışık sende olabilir. Donör olun!' mesajını iletti.

Sanatçı Haluk Levent de 23 Nisan tarihinde Antalya'da konser vererek kampanyaya destek olacak

Ayrıca bakabilirsiniz👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
11
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
art angel

Ahh kuzum umarım şifanı bulursun Allah yardımcın olsun.

Oleotie

Ben de geçtiğimiz yıllarda Ela için başvurmuştum hatta 3 kardeşim ve eşim ile birlikte donör adayıyız birilerinin canına can olmak için bekliyoruz, inşallah ... Devamını Gör