Minik Halil'e Destek Yağıyor!

Minik Halil'e Destek Yağıyor!

Söke'de içinde bulunduğu otomobilde çıkan yangında yüzü ve vücudunun bir kısmı yanan 4 yaşındaki Halil Geyik'in ameliyatı için başlatılan yardım kampanyasına, Türkiye'nin dört bir yanından destek geliyor.

 

Çalışlı Mahallesi'nde yaşayan Halime (32) ve İsmail Geyik (37) çiftçinin 3 çocuğundan biri olan ve içinde oyun oynadığı otomobilde çıkan yangında yüzü ve vücudunun bir kısmı yanan Halil Geyik'in ameliyatı için başlatılan yardım kampanyası sürüyor.

Kipaş Holding'e bağlı Maren Enerji, yardım kampanyasına destek vererek ailenin Aydın Valiliği onayıyla açtığı hesaba 50 bin lira yatırdı.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, "Minik Halil'in ameliyat olup eski günlerine dönmesi en büyük dileğimiz. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşacaktır. Bu vesileyle ailesine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." diye konuştu.

Geçen yıl içinde oyun oynadığı otomobilde yangın çıkan ve annesi tarafından son anda kurtarılan Halil Geyik'in, yüzünde ve vücudunda yanıklar oluşmuştu.

İstanbul'da bir hastanede yaklaşık 40 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Halil Geyik'in, yüzünün tamamı ve vücudunun birçok yerindeki yanık izleri geçmemişti. (AA) 

ff88395180ffe96ba283f09a79a5018f.jpg

wxmiq_1553066048_0733.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.