Minik Hafız Gururlandırdı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2016 - 13:54, Güncelleme: 24.10.2016 - 13:54
 

Minik Hafız Gururlandırdı

Akhisar Hilaliye Kur’an Kursu öğrencisi Ahmet Said İpek hafızlık yarışmasında Türkiye ikincisi oldu. 
Akhisar'da 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren ortaokul eğitimi ile beraber aynı anda hafızlık eğitimi de veren Akhisar Hilaliye Kur'an Kursu öğrencilerinden 7. sınıfta eğitimine devam Ahmet Said İpek; Manisa'da katıldığı hafızlık sınavında bölge birinciliği elde etti. İpek daha sonra bölge birincisi olarak, Ankara’da yapılan, Türkiye genelinden 3 bin hafız arasından seçilen 33 öğrencinin katıldığı yarı final yarışmasında, finale kalan ilk 7 öğrenci arasına girdi. Son olarak Erzurum'da yapılan Hafızlık Yarışması'na katılan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Said İpek, Türkiye finalinde ikincilik elde etti.
Akhisar Hilaliye Kur’an Kursu öğrencisi Ahmet Said İpek hafızlık yarışmasında Türkiye ikincisi oldu. 

Akhisar'da 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren ortaokul eğitimi ile beraber aynı anda hafızlık eğitimi de veren Akhisar Hilaliye Kur'an Kursu öğrencilerinden 7. sınıfta eğitimine devam Ahmet Said İpek; Manisa'da katıldığı hafızlık sınavında bölge birinciliği elde etti.

İpek daha sonra bölge birincisi olarak, Ankara’da yapılan, Türkiye genelinden 3 bin hafız arasından seçilen 33 öğrencinin katıldığı yarı final yarışmasında, finale kalan ilk 7 öğrenci arasına girdi.

Son olarak Erzurum'da yapılan Hafızlık Yarışması'na katılan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Said İpek, Türkiye finalinde ikincilik elde etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.