Edinilen bilgilere göre, gündüz saatlerinde meydana gelen olayda, SAÜ'de öğrenim gören bir öğrenci arkadaşıyla birlikte , 15 Temmuz Camili Mahallesİ'nde bulunan Adapazarı Meslek Yüksekokulu'nda sınava girmek için yola çıktı. Adapazarı MYO'da gerçekleşen sınava girmek için minibüse binen öğrenci ve arkadaşı, iddiaya göre 2 TL'lik ücreti ödemediği gerekçesiyle minibüs şoförü tarafından darp edildi.

SUBÜ REKTÖRÜ SARIBIYIK TEPKİ GÖSTERDİ
Yaşanan bu olayın ardından Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Mehmet Sarıbıyık, 2 TL'lik ücreti vermedikleri için darp edildiği iddia edilen 2 öğrenci için sosyal medya hesabından minibüs şoförüne tepki gösterdi.

KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ
Konuyu adli mercilere taşıdıklarını ve konunun takipçisi olacağını dile getiren SUBÜ Rektörü Mehmet Sarıbıyık yaptığı paylaşımda, 'Bugün 15 Temmuz Camili Mahallesi'ndeki Adapazarı MYO'da kendini bilmez minübüs şoförleri sınava giden öğrencimizi 2 TL vermemekle suçlayarak bir arkadaşıyla birlikte darp etmiştir. Bu şiddet olayını en güçlü şekilde kınıyorum. Adli mercilere de taşınan konunun takipçisi olacağım' ifadelerine yer verdi.