Yalova Mimarlar Odası gerçekleştirilen genel kurul sonrasında yeni yönetimini belirledi.
TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yalova Temsilciliği 16. Olağan Genel Kurul seçimleri 25 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Yönetim kuruluna; Cevathan Yiğittürk, Turgay Gücün, Metehan Bilgiç, Ayça Kut ve Hilmi Aykut Garipoğlu seçildi. Yönetim kurulu yedek listesinde ise; Ünal Akıllıoğlu, Murat Tiryaki, Özge Öz Sayılgan, Seher Kıran ve Didem Ertekin Fisunoğlu yer aldı. Yönetim kurulu kararıyla Başkan Cevathan Yiğittürk, Sekreter Turgay Gücün, Sayman Ayça Kut, üyeliklere ise Metehan Bilgiç ve Hilmi Aykut Garipoğlu görevlendirildi.
Kongre sonrasında bir açıklama yapan Yalova Mimarlar Odası Başkanı Cevathan Yiğittürk, "Yalova Mimarlar Odası tarihinin en genç yönetimi olarak; çağdaş, dinamik, üretken, erişilebilir, yenilikçi ve paylaşımcı imajıyla teknik gücü birleştirerek kentimiz adına hizmete hazırız.  Oda kültürü ve dayanışmasının ayakta tutulması adına üye bağlarının güçlendirilmesi, sanatsal etkinliklerin arttırılarak kültürel açının genişletilmesi  gerekmektedir. Ünlü mimar Le-Corbusier’in, 'Çizmeyi konuşmaya tercih ederim. Çizim hızlıdır ve yalanlar için daha az yer bırakır' der.  Büyük bir eskiz kalemi aldık yalanlara yer vermemek adına kentimizi çiziyoruz.” dedi.
Çözüm odaklı, akılcı ve yapıcı etkileriyle kentsel sahada daimi görevde olduklarının altını çizen yönetim kurulu üyeleri ilgili kurum ve kuruluşlarla ortak çalışma yaparak mesleki anlamda doğru çözüm ve önerileri aktarma konusunda hazır olduklarını bildirdi.

 

Editör: TE Bilişim