Haber: Sedat Ağacıkoğlu-İHA

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala MHP Tosya'da seçim mitingi düzenledi.
MHP Tosya Teşkilatının milletvekili adaylarını tanıttığı mitingde konuşan adaylar Tosya hakından destek istedi.  
Mitingde konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Dr. Muharrem Avcı; “Aziz hemşerilerim biz dava adamlarıyız. Davamızın adı İlay-ı Kelimetullah. Ülkümüzün adı Nizam-ı Alem.  İlkemizin adı Dokuz Işık Doktrini, hedefimiz Kızıl Elma” dedi.
Mitingde konuşan MHP Kastamonu eski milletvekili Emin Çınar; “Çok Muhterem Tosyalılar Cenab-ı Allah’ın rahmeti inşallah 24 Haziranda Türk Milliyetçilerinin rahmetiyle halkolacak, Türk Milletinin geleceğinin varlığının temeli olacak. İşte Rabbimin bizlere inayeti. Mübarek rahmetiyle topraklar bereketlenecek. İnşallah Türk Milliyetçileri de Türkiye Cumhuriyeti bereketlenecek.Sizler geçmiş dönemlerde de şu anda görev yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hep sahip çıktınız hep destek oldunuz. Genel başkanımız da 15 Temmuz süreciyle beraber  Millet Aklı olarak ortaya koyduğu Cumhur İttifakı dediğimiz bu seçimlerde Milliyetçi hareket partisi kadroları olarak Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Aynı desteği aynı teveccühü aynı gayreti yarınlarında bu ülkede 15 Temmuzlar yaşanmasın diyorsak bu ülkeniz hizmetkarı sadece ülkeyi seven milliyetçi kadrolar olsun diyorsak milletvekilliğine de sizlerden Milliyetçi Hareket Partisiyle bütünleştirmenizi istiyoruz.” dedi.


Mitingde konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Tarık Ziya Çağılcı; “Milliyetçi Hareket Partisinin kendisini Milletine adamasının en bariz göstergesidir. Ve Necip Türk Milleti bu sese kulak vermiştir, o gece göğsünü gererek, tankların önüne yatarak, o hain darbe girişimine dur demiş ve Türk Milletinin geleceğine sahip çıkmıştır. Milliyetçi Hareketin bir milletvekili adayı olarak, Milliyetçi Hareket Partisinin Tosyalı Milletvekili Adayı olarak atalarımın ecdadımın toprağında bütün hemşerilerime sesleniyorum, desteğinizi bekliyorum. Üç hilale desteğinizi bekliyorum, Milliyetçi Hareket Partisinin Mecliste güçlü temsil yetkisi kazanmasını istiyorum. ” dedi.

Editör: TE Bilisim