Başkan Yakar diş fırçası dağıttı

GÜNDEM 12.02.2018 - 18:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3343+ kez okundu.
 

Başkan Yakar diş fırçası dağıttı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Anadolu Lisesinde öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekmek amacı ile diş fırçası ve diş macunu seti dağıtımı gerçekleştirdi.
Okulda gerçekleşen programda aynı zamanda sosyal medya ve madde bağımlılığına da dikkat çekildi. Son zamanlarda insanları tamamıyla etkisi altına alan sosyal medya nedeniyle insanların birbirinden kopmasına neden olduğunun altı çizildi. Öte yandan madde bağımlılığı ile ilgilide bir sunum yapılarak madde bağımlılığının da insanlara zararı hakkında bilgi verilmiş oldu. Etkinlikte konuşan Başkan Yakar,"Bulancak Belediyesi öncülüğünde farkındalık yaratmak için bu projeyi hayaya geçiriyoruz. İlçemizde 12 bin öğrencimiz var. İnşallah burada ağız ve diş sağlığı projemize bu okulumuzdan başladık. Bu projemizle tüm öğrencilerimize diş bakım setlerimizi ulaştıracağız. Gençlerimizin ağız ve diş bakımı konusunda edinecekleri alışkanlıklarına katkı yapmak bizleri mutlu edecektir" dedi. BDH Ağız ve Diş Sağlığı Doktoru Dilara Kandemir ise etkinlikte ağız ve diş sağlığı hakkında öğrencilere bilgi verdi. Etkinliğe Okul Müdürü Ali Kemal Bodur, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hayrettin Çürüksulu ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Anadolu Lisesinde öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekmek amacı ile diş fırçası ve diş macunu seti dağıtımı gerçekleştirdi.

Okulda gerçekleşen programda aynı zamanda sosyal medya ve madde bağımlılığına da dikkat çekildi. Son zamanlarda insanları tamamıyla etkisi altına alan sosyal medya nedeniyle insanların birbirinden kopmasına neden olduğunun altı çizildi.

Öte yandan madde bağımlılığı ile ilgilide bir sunum yapılarak madde bağımlılığının da insanlara zararı hakkında bilgi verilmiş oldu. Etkinlikte konuşan Başkan Yakar,"Bulancak Belediyesi öncülüğünde farkındalık yaratmak için bu projeyi hayaya geçiriyoruz. İlçemizde 12 bin öğrencimiz var. İnşallah burada ağız ve diş sağlığı projemize bu okulumuzdan başladık. Bu projemizle tüm öğrencilerimize diş bakım setlerimizi ulaştıracağız. Gençlerimizin ağız ve diş bakımı konusunda edinecekleri alışkanlıklarına katkı yapmak bizleri mutlu edecektir" dedi.

BDH Ağız ve Diş Sağlığı Doktoru Dilara Kandemir ise etkinlikte ağız ve diş sağlığı hakkında öğrencilere bilgi verdi. Etkinliğe Okul Müdürü Ali Kemal Bodur, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hayrettin Çürüksulu ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.