'HİZMETE DEĞİL EZİYETE KARŞIYIZ'

GÜNDEM 08.02.2018 - 18:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2423+ kez okundu.
 

'HİZMETE DEĞİL EZİYETE KARŞIYIZ'

CHP'li Necmi Sıbıç,Bulancak'ta yapılan çalışmaların hizmetten çıkarak eziyet halini aldığını ve esnafların mağduriyet yaşadığını dile getirdi.
Bulancak Belediye Meclis Üyesi ve CHP Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Sıbıç, Bulancak'ta yapılan alt yapı çalışmalarının esnafı ve vatandaşı hiçe saydığını söyledi. Belediyeciliğin birinci maddesinin yöresine ve halkına hizmet olduğunu kaydeden Sıbıç, Bulancak'ta şuanda hizmet adı altında yapılan çalışmaların değil hizmet artık eziyet haline geldiğinin altını çizdi. Hizmete karşı olmadıklarını belirten Sıbıç, "Bulancak'ta gerçekleşen alt yapı çalışmaları elbette şehrimizi güzelleştirmeye yöneliktir. Buna bir sözümüz yok. Lakin bu çalışmalar yapılırken, hem esnafımız mağdur ediliyor hem de vatandaşlarımız çile çekiyor. Yapılan çalışmalarda ki düzensizlik ve iş disiplinsizliği, mağduriyet doğurmaya devam ediyor. Bir çok esnafımız bu çalışmalar nedeniyle siftah yapmadan işyerlerini kapatmak zorunda kalıyorlar. Buna resmen kaş yapayım derken göz çıkartmak denir. Çevremizin güzelleşmesi bizim öncelikli tercihimizdir. Fakat bu çalışmaların belli bir iş disiplinine uyması gerekir. Şehir artık şehirlikten çıkmış, araç yolları, yaya yolları sanki mezbelelik görüntüsü almaya başlamıştır. Olası bir kar yağışında Bulancak artık içinden çıkılamaz bir hal almaya devam edecektir. Bir an önce bölgesel olarak bu sorunların çözülmesi ve şehrin artık bir şehir havasına kavuşturulması gerekiyor" dedi.
CHP'li Necmi Sıbıç,Bulancak'ta yapılan çalışmaların hizmetten çıkarak eziyet halini aldığını ve esnafların mağduriyet yaşadığını dile getirdi.

Bulancak Belediye Meclis Üyesi ve CHP Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Sıbıç, Bulancak'ta yapılan alt yapı çalışmalarının esnafı ve vatandaşı hiçe saydığını söyledi.

Belediyeciliğin birinci maddesinin yöresine ve halkına hizmet olduğunu kaydeden Sıbıç, Bulancak'ta şuanda hizmet adı altında yapılan çalışmaların değil hizmet artık eziyet haline geldiğinin altını çizdi.

Hizmete karşı olmadıklarını belirten Sıbıç, "Bulancak'ta gerçekleşen alt yapı çalışmaları elbette şehrimizi güzelleştirmeye yöneliktir. Buna bir sözümüz yok. Lakin bu çalışmalar yapılırken, hem esnafımız mağdur ediliyor hem de vatandaşlarımız çile çekiyor. Yapılan çalışmalarda ki düzensizlik ve iş disiplinsizliği, mağduriyet doğurmaya devam ediyor. Bir çok esnafımız bu çalışmalar nedeniyle siftah yapmadan işyerlerini kapatmak zorunda kalıyorlar. Buna resmen kaş yapayım derken göz çıkartmak denir. Çevremizin güzelleşmesi bizim öncelikli tercihimizdir. Fakat bu çalışmaların belli bir iş disiplinine uyması gerekir. Şehir artık şehirlikten çıkmış, araç yolları, yaya yolları sanki mezbelelik görüntüsü almaya başlamıştır. Olası bir kar yağışında Bulancak artık içinden çıkılamaz bir hal almaya devam edecektir. Bir an önce bölgesel olarak bu sorunların çözülmesi ve şehrin artık bir şehir havasına kavuşturulması gerekiyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.