Saadet Partisi Eskişehir Milletvekili aday adayı Muhammed Ali Köse parti binasında yaptığı basın açıklamasında Millet İttifakına ciddi bir karşılık bulduğunu söyledi.

Seçim atmosferi içine girildiğini hatırlatan Köse, “Şu günlerde ötekileştirmeden ve kutuplaşmadan uzak bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyoruz. Saadet Partisi olarak gündüzleri esnaflarımızı, geceleri ise kahvehaneleri geziyoruz. Vatandaşlarımızın partimize ilgisi memnuniyet verici. Özellikle ‘Millet İttifakı’ ciddi bir karşılık bulmuş vaziyette” dedi.

Algı operasyonları ile insanların kafaların karıştırılmak istendiğini kaydeden SP Eskişehir Milletvekili aday adayı Muhammed Ali Köse, “Medya ve para gücünü elinde bulunduran iktidar, bu güçleriyle kendi icraatlarını anlatmaktan çok partimizi yıpratmak için kullanmaktadır. Mesela, HDP ile hiçbir işbirliği söz konusu değilken, sanki onlarla berabermişiz gibi algılarla insanlarımız kandırılıyor. Sanki 1974 yılında CHP ile koalisyon kuran Erbakan Hocamız değilmiş gibi bugün CHP, İYİ Parti ve Demokrat Parti ile yaptığımız işbirliğini Erbakan Hocamıza ihanet olarak servis ediyorlar. Ancak, 24 Haziran günü Milletimiz tüm bu algı operasyonlarını boşa çıkartacak ve Saadet Partisi’ne oy verecektir” diye konuştu.

                                               

Editör: TE Bilişim