Cumhurbaşkanımız her zaman Giresun’un yanında

GÜNDEM 29.03.2018 - 18:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3461+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanımız her zaman Giresun’un yanında

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,
Giresun’a gelerek Ak Parti 6. Olağan Kongre’sini onurlandıran ve Giresun halkıyla kucaklaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şükranlarını sundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gözünde Giresun’un ayrı bir yeri olduğunu belirten Sabri Öztürk, Erdoğan’ın 16 Nisan Halk Oylamasında yüzde 62 oy oranıyla cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ezici bir destek veren Giresun’un Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde oy oranı çıkardığını hatırlatması ve Giresun halkına teşekkür etmesinin bunun en somut göstergesi olduğunu dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Giresun’un desteğinin kendilerinde bir mesuliyet oluşturduğu ifade ettiğini, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Giresun ve Türkiye için çalışmaya gece gündüz demeden devam edeceklerini söylediğini kaydeden Öztürk, muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paradan altı sıfır atılmasıyla ilgili verdiği tuvalet ücreti örneği üzerinden seviyesizlik yaptığını belirtti.
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,

Giresun’a gelerek Ak Parti 6. Olağan Kongre’sini onurlandıran ve Giresun halkıyla kucaklaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şükranlarını sundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gözünde Giresun’un ayrı bir yeri olduğunu belirten Sabri Öztürk, Erdoğan’ın 16 Nisan Halk Oylamasında yüzde 62 oy oranıyla cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ezici bir destek veren Giresun’un Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde oy oranı çıkardığını hatırlatması ve Giresun halkına teşekkür etmesinin bunun en somut göstergesi olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Giresun’un desteğinin kendilerinde bir mesuliyet oluşturduğu ifade ettiğini, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Giresun ve Türkiye için çalışmaya gece gündüz demeden devam edeceklerini söylediğini kaydeden Öztürk, muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paradan altı sıfır atılmasıyla ilgili verdiği tuvalet ücreti örneği üzerinden seviyesizlik yaptığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.