Bilecikspor eski Başkanı ve geçtiğimiz dönem CHP Belediye Başkan aday adayı olan İsmail Cinoğlu, son günlerde ilimizde yaşanan yıkımlara sosyal medyadan tepki gösterdi.

Cinoğlu, ‘seçim bitti milli iradeye saygı göstermek lazım’ vurgusunu yaptığı açıklamasında, “yıkacaksanız açtığınız hamamı, olmayan stadı, şehirde olmayan tuvaletleri, Seven Pasajı ucubesini, kullanılmayan Şeyh Edebali Yürüyüş yolunu yıkın tadını kaçırıyorsunuz. Yıkarız, dökeriz, yaptırmayız, mahkemeye veririz olmaz tarihte olmadı, tarih yazmak böyle olmaz. Seçim bitti milli iradeye saygı göstermek lazım. İnsanlar, bu halk 15 yıl gösterdi bu saygıyı sizlere, makamlar mevkiler verdi. Gerçekten tanıyamıyorum sizleri. Elinden oyuncakları alınmış çocuklar gibi her hale girdiniz, oynadınız oynayacağınız kadar bırakın zamanı gelir halk adaleti teslim eder, kazanan kazanır, kaybeden sırasını bekler.

Bu yazıyı da kimseye gebeliği olmayan yazar çünkü her alanda her daim her saygıyı gösterdim kendini bilenlere. Vatandaş İsmail Cinoğlu olarak düşüncem bu. Bizimkisi siyaset hikayesi değil, aşk hikayesi o da Bilecik” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim