Leicester City'den Çağlar Söyüncü paylaşımı - Son Dakika
Spor

Leicester City'den Çağlar Söyüncü paylaşımı

A Milli Takım'ın Fransa ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında Leicester City'den Çağlar Söyüncü için paylaşım geldi. Özellikle St. Pauli'de kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin'e yapılanlar sonrasında İngiliz ekibinin bu tutumu takdir topladı.

15.10.2019 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2020 Avrupa Elemeleri H Grubu 8. hafta maçında A Milli Takımımız deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kaldı. Maç özellikle savunma hattımız çok iyi bir performans ortaya koyarken, Merih Demiral ve Çağlar Söyüncü'nün performansı göz doldurdu.

İTALYANLAR TÜRK OYUNCULARA TEPKİ GÖSTERDİ

Özellikle İtalya'da oynayan milli futbolcularımız Merih Demiral, Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu Türkiye'nin Suriye sınırında gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'na destek verdikleri için İtalyanlar tarafından sosyal medyada çok eleştirilmişti. Alman ekibi St. Pauli'de forma giyen Enver Cenk Şahin ise Türkiye'yi destekleyen Instagram paylaşımı sornasında takımı tarafından kadro dışı bırakıldı.

Leicester City'den Çağlar Söyüncü paylaşımı

LEICESTER CITY'DEN ÇAĞLAR'A DESTEK

Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü, Fransa maçı sonrasında formasında bulunan Türk Bayrağı'nı öptüğü fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Söyüncü'nün bu paylaşımını Leicester City resmi Twitter hesabından yayınladı.

Çağlar Söyüncü, 2016 yılında Altınordu'dan SC Freiburg'a transfer olmuştu. 2 yıl Almanya'da oynayan savunmayı 2018 yılında 21 milyon euro bonservis bedeli ödenerek Leicester City'nin yolunu tutmuştu.

Leicester City'den Çağlar Söyüncü paylaşımı
Leicester City\'den Çağlar Söyüncü paylaşımı

Son Dakika Spor Leicester City'den Çağlar Söyüncü paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • gollums: double helal olsun hem çağlara hem de takımına 24 0 Yanıtla
  • Tr: Helal olsun valla taktir ettim 20 0 Yanıtla
  • Hersey cikar : Eğer hakan enver gibi oyuncular messi benzeri performans sergiselerdi sizce yinede kadro dışı birakma durumu olur muydu bence olmazdı bence tamamen bahane 15 3 Yanıtla
  • emmi olur başım gözum üstune: artık bi lechester forması almak farz oldu çağların formasından 14 0 Yanıtla
  • Taraftar burada: O selamı ister öyle ister,böyle alacaksınız aga,biz bir selam çakarız,tüm dünya görür,isteyen alır istemeyen almaz 13 1 Yanıtla
  • RotasızGassal: Bu ülkeye destek veren ve arkasında duran hiç bir ülke bedbaht olmayacaktır...Bize uzanan elleri bu vatan toprağının evlatları kuruluşundan bu yana ne olursa olsun bırakmamıştır. 12 1 Yanıtla
  • BABACINO3469: YOK ARTIK MiLLi FORMAYI ÖPMESiNEDE KARISAYDILAR 1 0 Yanıtla
  • Hamido: ABD siz bir dünya istiyorum.. 0 0 Yanıtla

Advertisement