Milletvekilleri "arzu ederse" ateşini ölçtürecek

Milletvekilleri "arzu ederse" ateşini ölçtürecek

TBMM Korona Kriz Yönetim Komisyonu, Meclis'e giren herkesin ateşinin ölçülmesine karar verdi. Ancak vekiller bu karardan muaf tutularak "arzu ederse" ateşini ölçtürecek.

Meclis’te oluşturulan “Korona Kriz Yönetim Komisyonu” TBMM yerleşkesine araçlarla giren herkesin ateşinin ölçülmesini kararlaştırdı. Milletvekilleri ise bu karardan muaf tutuldu. Milletvekilleri “arzu ederse” ateşini ölçtürecek.

TBMM İdare Amiri Erkan Haberal imzasıyla milletvekillerine gönderilen yazıda, Sağlık Bakanlığı ile koordineli yürütülen çalışmalar kapsamında TBMM bünyesinde “Korona Kriz Yönetim Komisyonu” oluşturulduğu belirtildi.

DİĞER HERKESİN ATEŞİ ÖLÇÜLECEK

Haberal, Komisyonun salgınla etkin mücadele için Meclis girişlerine yerleştirilen termal kameralara ek olarak, aracıyla TBMM’ye gelen kişilerin “temassız alından ateş ölçer” cihazıyla ateşinin kontrol edilmesinin kararlaştırıldığını bildirdi.

Yazıda, TBMM’ye giriş yapan araçlardaki herkesin ateşinin kontrol edileceği vurgulanırken, “Arzu ettikleri takdirde milletvekillerimizin de aynı yöntemle ateş ölçümü yapılabilecektir” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN