DOLAR 32,4789 % -0.2
EURO 34,9429 % 0.3
GRAM ALTIN 2.436,83 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,21 % 0,56
BITCOIN 64.759,37 1.199
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Google News

MİLLETVEKİLLERİNDEN “EVDE KAL” ÇAĞRISI

Son Güncelleme :

30 Mart 2020 - 17:44

/ 506 views kez okundu.
reklam
MİLLETVEKİLLERİNDEN “EVDE KAL” ÇAĞRISI
reklam

Ak Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram yaptıkları paylaşımlarla Evde Kal Erzincan Evde Kal Türkiye mesajları verdiler. Ayrıca İstanbul Milletvekili Bayram 3 aylık maaşını koronavirüs le mücadele kapsamında  devlete bağışladığını duyurdu.

 Ak Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımla Koronavirüsle mücadele kapsamında Evde Kal Erzincan Evde Kal Türkiye mesajları verdiler.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’da Evde Kal Erzincan, Evde Kal İstanbul ve Evde Kal Türkiye çağrısında bulundu.

Milletvekili Bayram ayrıca yaptığı açıklamada; “Koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçen ülkemiz için ben de katkıda bulunmak adına 3 aylık maaşımı bağışladım. Devletimiz daim, milletimiz var olsun” ifadelerinde bulundu.

Haber: Sebahattin KAPLAN

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.