Milletvekilleri ve İl Başkanından Yaralı Askerlere Ziyaret

Milletvekilleri ve İl Başkanından Yaralı Askerlere Ziyaret

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın yaralı asker ve koruyucuları ziyaret etti.

Dün akşam saatlerinde Kars’ın Kağızman ilçesinde Askeri aracın  geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) patlatılması sonucu 6 Askerimiz ve 3 korucumuz yaralanmıştı. Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Mehmetçiklerimizi AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın ziyaret etti.  

Ziyaretler sırasında açıklama yapan Ak Parti Milletvekilleri şu ifadelerini kullandı.     

Kars Ak Parti Milletvekili Yunus Kılıç, “Kağızman'da hainlerin yerleştirdiği EYP'nin, asker ve korucularımızı taşıyan aracın geçişi sırasında patlaması sonucu 5 asker ve 3 korucumuz hafif yaralar almışlardır. Ziyaretimizde hepsinin de çok iyi olduklarını görünce korkumuz sevince dönüştü,” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Kağızman kırsalında teröristlerin yerleştirdiği EYP’nin patlaması sonucu yaralanan Askerlerimiz ile Güvenlik Korucularımızı  hastahane de ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. 
Hamdolsun durumları iyi.."

aw835065_10.jpg

aw835065_05.jpgaw835065_07.jpgaw835065_08.jpgaw835065_09.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber