YEDİYILDIZ VE OĞLU, SUNGURLU’DA Kİ KAZADA YARALANDI

YEDİYILDIZ VE OĞLU, SUNGURLU'DA Kİ KAZADA YARALANDI

Sungurlu’da iki otomobilin çarpıştığı kaza da AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve oğlu Ahmet Yediyıldız yaralandı.

08 Şubat 2021 - 12:15 - Güncelleme: 12 Şubat 2021 - 09:23

Alınan bilgiye göre, Ordu’dan Ankara’ya giden AK Parti Ordu Milletvekili Ahmet Yediyıldız yönetimindeki 34 KS 9626 plakalı otomobil, Feyyaz Tekel idaresindeki 43 AL 636 plakalı otomobil ile Ankara-Samsun yolu Çankırı Kavşağında çarpıştı. Meydana gelen kazada Milletvekili Şenel Yediyıldız ve yanında bulunan oğlu Ahmet Yediyıldız yaralandı. Olay yerine vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Sağlık Ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan Milletvekili Yediyıldız ve oğlu, ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan baba-oğulun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ANKARA’YA SEVK EDİLDİLER

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve oğlu Ahmet Yediyıldız, Sungurlu Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Milletvekili Yediyıldız’ın omuriliğinde kırık ve ezik olduğu belirtildi.

YEDİYILDIZ, AÇIKLAMA YAPTI

Milletvekili Yediyıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, “Ankara yolu Çorum istikametinde geçirdiğimiz trafik kazası sonucu Sungurlu Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahale sonrası Ankara Şehir Hastanesi’ne sevkimiz uygun görüldü. Genel olarak sağlık durumum iyi. Dualarınızı beklerim.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ