Milletvekili Üstün Kelkit’te Açılışlara Katıldı

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Kelkit’te bir dizi açılışlara katıldı.

Milletvekili Üstün Kelkit’te Açılışlara Katıldı
Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Kelkit’te bir dizi açılışlara katıldı.

İlk olarak Kelkit Belediyesinin hizmete açtığı Kelkit Hayvan Pazarı’nın açılışını yaparak, pazara gelen hemşerilerini ziyaret eden Milletvekili Üstün, yaklaşık 700 Büyükbaş 300 Küçükbaş kapasiteli olan hayvan pazarının açılışında hemşerileri ile sohbet etti.

Üstün, “Bölgemizin en büyük hayvan pazarlarından birini bugün ilçemize kazandırmış bulunuyoruz. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Son derece teknolojik ve satıcının işini kolaylaştıran, hijyenik, kafateryasıyla ve diğer imkanları ile tam donanıma sahip bu hayvan pazarında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

ÜSTÜN KELKİT’TE HİZMETE GİREN İŞYERLERİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Kelkit’in gün geçtikçe büyüdüğünü ifade eden Üstün,  Yıl-Yap İnşaat, İpek Mobilya ve Sevinç Şarküteri’nin açılışına katıldı. Açılış programında konuşma yapan Üstün, “Her geçen gün her sektörde Kelkit’te yeni işyerlerinin açılışını yapıyoruz. Bugün de üç işyerinin açılışını gerçekleştirdik. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin. Ticaret ahlakı içerisinde, ahilik bilincini bilerek, bereketli işler yapmak nasip olsun. İnşallah Kelkit ve diğer tüm ilçelerimiz gün geçtikçe büyümeye devam edecek. Bizlerde İlimize ve tüm ilçelerimize aldığımız yatırımlarla bu büyümeye katkıda bulunacağız.” diyerek işyerlerinin sahiplerini tebrik etti.
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER