WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

MİLLETVEKİLİ TUNÇ’A BARTINLILAR DERNEĞİ’NDEN TBMM’DE ZİYARET

Bu haber 20 Şubat 2020 - 15:41 'de eklendi ve 13.958 kez görüntülendi.

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç’u Zonguldak’ta faaliyet gösteren Bartın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi TBMM’de ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Tunç, “Dernek yönetimimizin gerçekleştirecekleri çalışmalarda her zaman destekçisi olacağını belirtmek isterim. Zonguldak’ta 15 bin Bartın kökenli hemşehrimiz yaşamakta. Onların birlik ve beraberliğini, dayanışma ve kaynaşmasını, doğduğu yer Bartın’ı unutmadan, doyduğu ve yaşadığı yer olan Zonguldak’ı sahiplenmesini önemsiyoruz.”Dedi.

Dernek Başkanı Adem Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri Milletvekili Tunç’a misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı duydukları memnuniyeti ileterek, meclis çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.