Milletvekili Sofuoğlu’ndan Teşekkür Ziyareti

Milletvekili Sofuoğlu’ndan Teşekkür Ziyareti

Teşekkür ziyareti

24 Haziran seçimlerinde AK Parti Sakarya Milletvekili seçilen Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, ilçelere teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Bu Bağlamda Milletvekili Sofuoğlu Ak Parti Geyve ilçe teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geyve Seyir terasında Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Ak Parti İlçe başkanı Abdullah Özdemir ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Kenan Sofuoğlu, büyük ilgi gördü.

Milletvekili seçilmesinde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Sofuoğlu, “Ankara’da sizlerin sesi olacağım. Telefonum 24 saat sizlere açık” dedi.

VEKİLLİLİK MAAŞIMA DOKUNMAYACAĞIM

Seçim sürecinde yoğun bir tempo yaşayarak sürecin hayırlısı ile atlatıldığını ifade eden Sofuoğlu; “Tam da kariyerime nokta koyup ömrümün kalan kısmını ailemle birlikte zamanımı onlarla geçirme hesabı yaparken Cumhurbaşkanımızın yaptığı teklifi düşünmeden devletimize milletimize ve Sakarya’ya hizmet etmekten geri durmayıp hayırlısı ile bir yola çıkmış bulunduk. Maddi olarak vekillikten beklenti içerisinde olan biri olmadım, olmayacağım vekillik maaşımın tek kuruşuna dahi dokunmayacağım bunu tüm Sakarya hatta tüm Türkiye görecek inşallah. Makam mevki beklentimde söz konusu olamaz defalarca dünya şampiyonu olan biri olarak. Artık yeni bir yola girmiş bulunmaktayım şu zamana kadar edindiğim sporculuk tecrübelerimle Sporla alakalı ülkemiz adına eksik ne var ise eksiklikleri tamamlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğim inşallah” dedi.

HİZMET ADINA NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ

Sofuoğlu; “Sakarya’mızda vekil sayımız düştü maalesef ve buda her bir vekilimize Sakarya için yapılacak işlerde yükümüzü biraz daha artırmış oldu ama hamdolsun biz Ak Parti ailesi olarak bu yükünde altından kalkacağız. Ülkemiz ve ilimiz adına yapacak çok işimiz var sizlerin desteği üzerimizde olduğu sürece bizler hizmet adına ne varsa yapmaya hazırız. Tekrar ilçe teşkilatımıza, ilçe halkımıza Partimize ve de Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

Yayınlama: 02.07.2018
Düzenleme: 09.07.2018 09:16
930
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.