DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Milletvekili Sami Çakır, Kandıra Belediyesi’nde

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2019 - 12:22

/ kez okundu.
Milletvekili Sami Çakır, Kandıra Belediyesi’nde

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, bir dizi ziyaretler için ilçeye gelen Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’ı ağırladı.

 

Ziyaretler esnasında Milletvekili Sami Çakır’a, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Yaman eşlik etti.

 

Geçmiş dönemde de sıkı bir dostluğa sahip olan Başkan Turan ve Milletvekili Çakır, sıcak ve samimi şekilde sohbet ettiler. Ziyaret esnasında konuşan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Ziyaretleriyle onur veren Kocaeli Milletvekilimiz Sami Çakır’a teşekkür ederim. Bizler davamıza inanmış insanlar olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bunun en güzel örneğini 31 Mart seçimlerinde gördük. Bizler yorulmadan yılmadan çalıştık, Cumhurbaşkanımızın gönül belediyeciliği düsturunu kendimize ilke edinerek, çalışmalarımıza bu doğrultuda yön verdik. Halkımızda istikrarın ve büyümenin sürmesi adına güçlü bir şekilde bizlere desteklerini sundular. 2023, 2053, 2071 hedeflerinde rabbim gayretlerimizi arttırsın, yolumuzu açık etsin.’’ diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.