Milletvekili Petek’ten yazılı açıklama | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber Milletvekili Petek’ten yazılı açıklama | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava 24° Parçalı Bulutlu
DOLAR 32,5003 %% 0.15
EURO 34,8349 %% 0.3
GRAM ALTIN 2.488,78 %% 1,08
ÇEYREK A. 4.069,16 %% 1,08
BITCOIN 2.050.396 %-0.997
SON DAKİKA

Milletvekili Petek’ten yazılı açıklama

Son Güncelleme :

20 Ekim 2017 - 9:19

Milletvekili Petek’ten yazılı açıklama

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek yayınladığı basın açıklaması ile Vali Şerif Yılmaz’a destek verdi.

İŞTE REŞAT PETEK’İN AÇIKLAMASI

Burdur Sivil Toplum Platformu adı kullanılarak sanki tüm sivil toplumu temsil ediyormuş görüntüsü altında bir kişi tarafından 18.10.2017 Çarşamba günü Burdur Valimiz Sayın Şerif Yılmaz hakkında mesnetsiz iddialarla bir açıklama yapılmıştır.

Valimiz Sayın Şerif Yılmaz 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminden kısa bir süre önce İlimize atanmış, bu zamana kadar başarılı bir şekilde görevini ifa etmektedir. FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında demokrasinin ve milli iradenin yanında bulunarak hain darbecilere karşı dik bir duruş sergilemiştir. Demokrasi nöbetlerinde halk ile birlikte sabahlayan Sayın Valimiz, emanetleri devletimize tevdi edilen şehit aileleri ve gazilerimiz ile yakından alakadar olmaktadır. Ayrıca Burdurumuzun maddi-manevi kalkınması için gerekli her türlü çabayı göstermektedir. Şahsi çıkarları için usulsüz işlemler yapanlar hakkında hukuki gereğinin Valiliğimizce takdir edilmesi karşısında sivil toplumun adı da istismar edilerek Valimizi yıpratma için yapılan açıklamalar kabul edilemez.

Görev yaptığı illerde başarılı çalışmalarda bulunduğunu müşahede ettiğimiz Sayın Valimizin, İlimiz için de yapılacak olan hizmetlerde gerekli çabayı gösterdiğini görüyor, memnuniyet duyuyoruz. Devletin kapısını, milletin kapısı yapmaya gayret göstermiş, milletin menfaati için her zaman mücadeleye hazır olduğuna şahitlik ettiğimiz Sayın Valimizin, İlimizin gelişmesinde ve kalkınmasında tecrübe, bilgi ve birikimiyle il yöneticilerimize de büyük destekler sağladığını belirtmek isterim.

Bu vesile ile Sayın Valimize teşekkürlerimi sunuyor, son günlerde şahsına yapılan mesnetsiz iddialar ve yakıştırmaları, haksız ve yersiz bulduğumu ifade etmek istiyorum.

----- REKLAM -----