Milletvekili Özkaya Kocatepe beldesini ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kocatepe Belediye Başkanı Abdullah Çelik’i ziyaret ederek, belde halkı ile bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve ilçe yönetimi Kocatepe kasabasını ziyaret ettiler. Milletvekili Özkaya, ilk olarak Belediye Başkanı Abdullah Çelik’ i makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Başkan Çelik belediye çalışmaları hakkında Milletvekili Özkaya’ya bilgiler verdi. Kasabanın sorunları ve sıkıntılarını dile getiren Başkan Çelik başta belde halkının tarlaları ile ilgili kadastro sorunu olmak üzere beldenin sıkıntılarını ve taleplerini milletvekili Özkaya’ya iletti. Milletvekili Özkaya’da belediyenin ve belde halkının istek ve talepleriyle yakından ilgileneceğini dile getirdi.

belde halkı, Milletvekili Özkaya’ya teşekkür etti.

Belediye başkanlığı ziyaretinin ardından Milletvekili Özkaya ve beraberindeki heyet kasaba da bulunan esnaf ve halkla bir araya geldi. Vatandaşın ve esnafın talep ve isteklerini dinleyip not alan Milletvekili Özkaya, sorunların çözülmesi için elinden geleni yapacağını ifade etti. Belde halkı da Milletvekili Özkaya’ya yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretinin başından sonuna kadar belde halkı tarafından vekil Özkaya’ya yoğun ilgi ve alaka gösterildi.

Editör: Haber Merkezi