Milletvekili Özel ziyaretlere devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2020 - 18:34, Güncelleme: 22.02.2020 - 18:34
 

Milletvekili Özel ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Şehir Hastanesinde tedavi gören Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin'i ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Özel, Başkan Sezgin'e geçmiş olsun temennisinde bulundu. Milletvekili Özel, Başkan Sezgin'in ardından geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sevinç Kurt'un eşi için Kurt ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili Özel, Sevinç Kurt ile Ali Kurt'a başsağlığı diledi.

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Şehir Hastanesinde tedavi gören Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin'i ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Özel, Başkan Sezgin'e geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Milletvekili Özel, Başkan Sezgin'in ardından geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sevinç Kurt'un eşi için Kurt ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili Özel, Sevinç Kurt ile Ali Kurt'a başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.