Milletvekili Köktaş: Büyük kongremiz yeni başarıların ilk adımı olacaktır

Milletvekili Köktaş: Büyük kongremiz yeni başarıların ilk adımı olacaktır
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Demokrasi şöleni içerisinde gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan Kongremizin, yeni başarıların ilk adımı olacaktır.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Demokrasi şöleni içerisinde gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan Kongremizin, yeni başarıların ilk adımı olacaktır. AK Parti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığı ve liderliği ile tarihimize daha pek çok zaferler kazandırmaya devam edecektir" dedi. 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz, mazlum coğrafyalara umut olan,
bir ferdi olmaktan onur ve gurur duyduğum AK Parti'mizin 6. Olağan Kongremizin ülkemize, milletimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyor, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet yolunda geleceğe emin adımlarla yürüyoruz" dedi. 

Ankara Arena Spor Salonu'nda, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Türkiye'nin dört bir yanından gelen Ak gönüllülerle, tam bir demokrasi şöleninin yaşandığını belirten Milletvekili Köktaş, "Millet Bir, Hedef Bir" ülküsüyle ilk günkü aşk ve heyecanla yola devam ettiklerini söyledi. 

OYUNU GÖRDÜK MEYDAN OKUYORUZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hem salon içinde hemde salon dışında Türkiye'ye ve dünyaya büyük mesajlar verdiğini ifade eden Milletvekili Köktaş, "Bizler, tek milletiz, tek bayrağız, tek vatanız, tek devletiz ve bizi bölmek, parçalamak isteyenlere en güzel cevabı hem sandıklarda veriyoruz hem meydanlarda veriyoruz. Dünyayı sömürerek kendilerine refah düzeni kuranlara boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Bugün birileri bizi güya ekonomiyle, yaptırımla, kurla, dövizle, faizle, enflasyonla tehdit ediyor. Bizde onlara diyoruz ki, oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. " sözlerini hatırlatarak, "Bizlerde bu davaya gönül veren neferler olarak, liderimizin yanında yer alıyor, ülkemize ve milletimize hizmet yolunda durmak yok, yola devam diyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.