AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Trabzon’da Vakfıkebir ilçesine gelerek işadamı Ahmet Sevinç’e taziye ziyaretinde bulundu.



AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Trabzon’da Vakfıkebir ilçesine de gelerek işadamı Ahmet Sevinç ve oğlu Ünal Sevinç’i, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile birlikte işyerlerinde ziyaret etti.
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora işleri dolayısı 3 Şubat 2020 tarihinde vefat eden işadamı Ahmet Sevinç’in annesi ve Ünal Sevinç’in babaannesi Fatma Sevinç’in cenazesine katılamamıştı. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Trabzon’da Vakfıkebir ilçesine gelerek Sevinç ailesine işyerlerinde taziye ziyaretinde bulunarak acılarını paylaştı. Milletvekili Cora; Ölümün Allah'ın bir emri olduğunu ve her canlının bir gün mutlaka öleceğini ifade ederek, "Ne mutlu o anneye ki sizin gibi hayır hasenatı seven bir evlat yetiştirerek tüm insanlığa faydalı olmanızı sağlamış." dedi.
İşadamı Ahmet Sevinç ve oğlu Ünal Sevinç, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Av. Salih Cora’ya teşekkür ettiler.