Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Milletvekili çıkarmamak için hiçbir neden yok

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP eski il başkanı Avukat Ahmet Önal parti binasında düzenlenen toplantıda aday adaylığını ilan etti. Önal Haziran seçimlerinin kendileri için önemine işaret ederek, Kırıkkale’de bir hatta iki milletvekili çıkarmamak için hiçbir neden olmadığını söyledi.

ÖNEMLİ BİR SEÇİM

CHP eski il Başkanı Ahmet Önal 24 Haziran Milletvekili seçimleri için aday adaylığını resmen ilan etti. Önal İl Başkanlığı salonunda düzenlenen toplantıda öncelikle il başkanlığı sürecinden bahsederek bu süreçte CHP’nin başarılı olması için elinden gelen gayreti gösterdiğini söyledi. Bu arada hiç kimseyi dışlamadan hep toparlayıcı ve bütünleştirici bir üslupla görevini başarıyla sürdürdüğünü belirtti. Önal bu süreçte bilerek veya bilmeyerek kimin kalbini kırmış ise herkesten özür dilediğini de bildirdi. Önal il başkanı Onur Bozdağ, ilçe başkanı Yücel Kızık ve diğer aday adayları ile birlikte salonu dolduran partililere hitaben yaptığı konuşmada bu seçimin demokrasi için, geleceğimiz için, Cumhuriyet için kısacası tüm kaybedilen değerlerin yeniden tesis edilmesi için çok önemli olduğunu söyledi. Önal 16 Nisan referandumuna işaret ederek Kırıkkale’de hükümetin tüm baskılarına ve yaptırımlarına rağmen 60 bin hayır oyu çıktığını bu bloğun hala aynı yönde durduğunu belirterek partiler arasında yapılan ittifakın bu seçimde 16 Nisan sonucunu almamak için hiçbir neden olmadığını söyledi.

DEMOKRASİYE VURULMAK İSTENEN DARBE ÖNLENDİ

İttifak görüşmeleri sürecini de anlatan Ahmet Önal genel başkan Kılıçdaroğlu’nun siyaset tarihinde ender rastlanan bir duruş sergileyerek demokrasiye vurulmak istenen darbenin önlendiğini söyledi. Yan yana gelmesi ihtimal dışında gözüken partilerin bu süreçte ittifak buluşması noktasında bir araya geldiğini belirten Önal seçim süreci ve oyların tasnifi konusunda da bu seçimde Kırıkkale’de bir hatta iki milletvekili çıkarmamak için hiçbir neden olmadığını söyledi. Önal 30 yaşında bu partiye il başkanı olduğunu ve başkanlık sürecinde partinin il başkanı gibi değil gençlik kolları üyesi gibi çalıştığını belirtti. Bu süreçte seçim çalışmalarına da katıldığını bildiren Önal bayarak astığını, afiş yapıştırdığını ve broşür dağıttığını da söyledi. Tüm partililerden helalilk isteyen Önal bir yere talip olurken tıpkı il başkanlığına olduğu gibi bu vatan ve millet için çalışmak üzere talip olduğunu söyledi. Toplantıda diger aday adayları da birer kısa konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Mustafa Pekdoğan, Güllü Aykut ve Ümit Coşkun’da toplantına hazır bulundu.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x