AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçıyla 2015-2016 sezonunda ilk resmi maçına çıkan Nevşehirspor'u Aksaray deplasmanında yalnız bırakmadı.

Maçı Nevşehirsporlu taraftarlar ile birlikte izleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, maç süresince de takıma desteklerini esirgemedi. Maç boyunca hop otrup hop kalkan ve heyecanını gizleyemeyen Milletvekili Açıkgöz sempatik davranışlarıylada taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Aksaray 1989 sporu deplasmanda 1-0 mağlup ederek kupada saf dışı bırakan Nevşehirspor'lu futbolcuları maç bitiminde soyunma odasına giderek tebrik eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz , İnşallah bu yıl büyük özleminin duyduğumuz 3.Lig özleminide gidereceğine inancım tamdır dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, maç sonunda soyunma odasına giderek oyuncuları ve teknik ekibi mücadelelerinden dolayı tebrik etti. 


“HER ZAMAN SPORCU KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Her zaman sporun ve sporcuların yanında olduklarını belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında; "Komşu ebedi dostumuz Aksarayspor 1989 takımıyla deplasmanda karşılaşan ekibimiz Nevşehirspor'un Ziraat Türkiye Kupası ön eleme karşılaşmasında takımımızı yalnız bırakmadık. Oldukça heyecanlı ve Zevkli bir maç seyrettik. Çok iyi bir takımımız var. Hocamıza, kulüp başkanımıza, kaptanımıza bütün oyuncularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten seyir zevki çok yüksek olan mücadelenin üst seviyede olduğu bir maç izledik. Her zaman Nevşehirspor'umuzun yanındayız. Sporcu kardeşlerimizin yanındayız. İnşallah arkası gelecek. Yerimiz kesinlikle Bal ligi değil Nevşehirspor'umuzun yeri her zmaan Profosyonel liglerdir" şeklinde konuştu.

Milletvekilliği Adaylık sürecinde Nevşehirspor camiasına verdiği sözleri fazlasıyla tutan ve takımını Aksaray'da yalnız bırakmayan 25. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e Nevşehirsporlu taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulunarak işte özlediğimiz tablo bu. Artık Nevşehirspor'un bileğini kimse bükemez. Milletvekili , Belediye Başkanı Taraftarı ve bir şehri arkasına alan takımımız bu sene 3.Lig özlemini bitirecek buna artık iyice inanadık diyerek büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür ettiler.