Milletin partisi olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, tüm dünyanın ve ülkemizin içerisinden geçtiği zorlu pandemi sürecini değerlendirdi.
Salgın sürecinde çalışmaların internet ortamında devam ettiğini belirten Yeloğlu, “Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve sonrasında ülkemizde görülen koronavirüs covid-19 pandemisi ile, sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Sağlık Bakanlığımızın öncülüğünde hayata geçirilen ve alınan tedbirler kapsamında vatandaşlarımızla sosyal mesafemizi koruyarak, “Gönül Mesafemizi” ön planda tutarak her daim yakınlığımız devam etmiştir. Pandemi sürecinde vatandaşımızın da sağlığını düşünerek iletişimimizi yüz yüze değil dijital ortamda sağlayarak her insanımıza ayırt etmeden yardımcı olmaya çalıştık.
AK Parti olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, milletin partisi olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık. Pandemi süreci ve Ramazan ayı içerisinde Teşkilatımızın tüm birimlerince vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Bundan sonra da “Gönül Seferberliğimiz” devam edecektir. Biz AK Partiyiz ve milletin partisiyiz. “Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte kardeş olacağız.” dedi.

Milletin partisi olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.