Millet Kıraathanesi’nde Buluştular

Cumartesi Buluşmaları Devam Ediyor

Derince Yenikent Mahallesi’nde yer alan İmamı Azam Camii Derneği Gençlik Kolları her hafta cumartesi günleri “Gençlik Buluşması” etkinlikleri düzenliyor. İmamı Azam Camii Kur'an Kursu öğrencilerinin katılımıyla Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında gerçekleşen program bu kez Derince Belediyesi tarafından hizmete sunulan Deniz Mahallesi’ndeki Millet Kıraathanesi’nde düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen programa İmamı Azam Camii İmam Hatibi Zekeriya Altuntaş, İmamı Azam Camii Derneği Üyeleri Abdullah Babayiğit, Sinan Gezer, Gençlik Kolları Başkanı Özcan Güney, Hocalar Adem İşçe ve Adem Averbek ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Gençlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştiği, sohbetlerin yapıldığı programda bir selamlama konuşması yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Millet Kıraathanemizle halkımızın bir yandan dinlenip, kitap okuyup, sohbet edebileceği, diğer taraftan çayını, kahvesini yudumlayacağı bir alan oluşturduk. Bu akşam sizleri burada misafir etmekten dolayı mutluyuz. Siz kıymetli gençlerimizi bundan sonra da sık sık buraya bekliyoruz. Yaptığımız hizmetler, hayata geçirdiğimiz projelerimizde daima önceliğimiz olan gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. İmamı Azam Camii İmam Hatibi Zekeriya Altuntaş da ev sahipliğinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817