banner223

Millet ittifakından spora destek sözü

Millet ittifakı adı altında birleşen CHP,SP ve İYİ Parti İlçe Başkanları, yöneticileri ve Milletvekili adayları, Süper Amatör Ligin de mücadele eden 1930 Bafraspor'un Kulüp Başkanı Fatih Yıldız'ı ve Yönetimini ziyaret ederek tam destek sözü verdiler.

Millet ittifakından spora destek sözü

Ziyareti gerçekleştiren Millet İttifakından CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Bektaş ve Saadet Partisi Milletvekili adayı Mustafa Öcal ve akabindeki yöneticiler, 1930 Bafraspor'u kulüp binasında ziyaret ettiler.

Millet ittifakının bu destek ziyaretini 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, kulüp yöneticileri ve Teknik Direktör Mahmut Topal kapıda karşıladılar.

Daha sonra Ziyarette 1930 Bafraspor'un eski günlerine nasıl dönmesi konusunda fikir alışverişlerinde bulunuldu.Ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız 3 yıldıryönetimizdeki değerli arkadaşlarımızla kulübümüz de görev yapıyoruz.Gerçekten zamanında yalnış yönetiidiği için 1930 Bafraspor maalesef bu hale gelmiş.Bizler Kulübümüzü aldığımızda Süper Amatör Ligde bile düşme potasında olan bir takımdı. Ama Birlik ve beraberlik içinde 1930 Bafrasporumuzu ilk yılımızda ikinci devrenin başlarında aldığımız takımımızı küme de tutarak hatta ligi iyi denilecek yer de tamamladık.Son 2 yıl da süper Şehir olarak çok arzuladığımız Bölgesel Lig olan Bal liginin kapısından döndük.


"Bizlere Ekonomi Maddi Konusunda Yardıma İhtiyacımız Var."

Tabi bunlar hep ekonomiye dayandığı için kendi bütçemize yani paramıza göre yaptığımız futbolcu transferleriyle bu başarıyı elde etmeye çalıştık.Tarihi başarılarla dolu olan ve Şehrimize mal olan 1930 Bafrasporumuzu eski günlerine getireceğiz.Buraya kadar tabi tek başımıza gelmedik, bizlere yardımcı olan değerli iş adamlarımıza ve halkımızın maddi ve manevi katkılarıyla bir şeyler başarmaya çalışıyoruz.Ama gönül ister ki bu maddi yardımlarının daha çok olması.Çünkü eğer 1930 Bafrasporumuzun yeri Süper Amatör değil diyorsak bizler gibi her kesin taşın altına elini bu şehre mal olmuş 1930 Bafraspor için koyması lazım.İnanıyoruz ki sizlerin de bu yardım ve destek sözleriyle 1930 Bafrasporumuzun hakkettiği yerlere ulaşması çokta uzak görünmüyor.Bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz, o yüzdendir ki bu yıl 1930 Bafraspor'a yakışır bir kadro oluşturarak Süper Amatör Ligin de Şampiyon olarak " Bölgesel lig olan Bal Ligine çıkmak olacaktır" dedi.

"Sizlere Maddi Yönünden Elimizden Ne Geliyorsa Yanınızdayız."

Ziyareti gerçekleştiren Millet İttifakından CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Bektaş ve Saadet Partisi Milletvekili adayı Mustafa Öcal ise bizler 1930 Bafraspor'un bu Süper Amatör liginde değil üst liglerde görmek istiyoruz. Maalesef yalnış yönetildiği için 1930 Bafraspor yakışmadığı yerlerde. Gerçekten Yönetim olarak zor bir iş yapıyorsunuz. Sizlere Belediye başta olmak üzere yetkililerin her konuda yardım etmesi gerekiyor. Gelişen olaylar neticesin de 1930 Bafraspor eski Kulübünden çıkarak Belediyenin göstermiş olduğu binayı Kulüp binası olarak kullanıyorsunuz. Tabi yetkililer sizleri buradan çıkarırken Tesis sözü ve yeni Kulüp binası sözü vermişler diye düşünüyoruz,olması gerekende bu zaten.İnşallah elimizden ne geliyorsa bu şehre mal olmuş 1930 Bafraspor'a sahip çıkmak ve taşın altına elimizi koymaktan hiçbir zaman kaçınmayız.Futbol şehri olan Bafra'mızda artık 1930 Bafrasporumuzu üst liglerde mücadele ederken görmek ve desteklemek istiyoruz.Özellikle bu yıl 1930 Bafraspor'dan başarı bekliyoruz o da Bölgesel lig olan Bal ligini istiyoruz diyerek sözlerini tamamladılar.

Ziyaret sonrası Millet ittifakı adı altında birleşen CHP,SP ve İYİ Parti İlçe Başkanları, yöneticileri ile Milletvekili adayları, 1930 Bafraspor Kulüp başkanı Fatih Yıldız ve Yönetimindeki arkadaşlarıyla toplu hatıra resim çekilerek son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER