Millet İttifakı’ndan Coşkulu Yürüyüş

Millet İttifakı’ndan Coşkulu Yürüyüş

Yayın: 29.03.2019 21:01
Paylaş:
A+ A-

Millet İttifakı’nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel seçimler öncesi coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Güven kavşağından başlayan yürüyüş, Zonguldak Caddesi, Ankara caddesi güzergahı boyunca devam etti.

Yürüyüşe; CHP Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Aksoy, İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Dursun Altıparmak, CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, CHP ve İYİ Parti’nin İl ve İlçe Teşkilatları destek verdi.

Ellerinde parti bayraklarıyla sokakları dolaşan kalabalık gruba vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gösterdi. Millet İttifakının İYİ Partili Karabük Belediye Başkan Adayı Dursun Altıparmak’a sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, Altıparmak’ı desteklediklerini belirterek, bu seçim yürüyüşünü şimdiden zafer yürüyüşü olarak yorumladılar.

Yürüyüş esnasında bazı vatandaşların “Karabüksporu kurtar başkan” diye slogan atarken, Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Dursun Altıparmak ve Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse vatandaşları selamladı. Yürüyüşte partililerin ise morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

Millet İttifakının İYİ Partili Karabük Belediye Başkan Adayı Dursun Altıparmak, 31 Mart’ta Karabük’te büyük bir destan yazacaklarını bunu da Karabük’ün çok değerli halkıyla birlikte gerçekleştireceklerini söyledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da otomobilin motosiklete çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’da otomobilin 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptığı kazada baba ve oğlu ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre V.Ç. (29) idaresindeki 16 CDB 89 plakalı otomobil, İnönü Caddesi’nde Irak uyruklu Sarhan Al-Isawı’nın (42) kullandığı 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan sürücünün oğlu İbrahim Al-Isawı (12) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü V.Ç’nin 250 promil alkollü olduğu öğrenildi.