MİLANGAZ’DAN YENİ YIL KAMPANYASI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2017 - 11:22, Güncelleme: 14.12.2017 - 11:22
 

MİLANGAZ’DAN YENİ YIL KAMPANYASI

Erdinç Ticaret Milangaz Tüp Bayi yeni yıl kampanyası geleneğini sürdürüyor. Bugünden itibaren Sipariş verdiğiniz Milangaz tüpünüzle birlikte, yeni yıl meyvesi filenizi almayı unutmayın.
Turan IŞIK Her yeni yıl öncesi farklı kampanyalarla ile müşterilerini mutlu eden Erdinç Ticaret Milangaz Tüp Bayi, bu yılda geleneği bozmadı. 12 kilogramlık konut tüpü siparişi veren tüm müşterilerine, bir file dolusu meyve hediye ettiklerini hatırlatan Erdinç Ticaret Milangaz Tüp Bayi Koordinatörü Soner Yumrukaya, “bu kampanyaları artık geleneksel hale getirdik. Her yeni yıl öncesi müşterimizin kapısına hediyesi ile birlikte gitmek, bizi de mutlu ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yılbaşı öncesinde de;  Milangaz tüpü ile birlikte bir file dolusu da meyveyi, Milangaz Müşterilerimize hediye ediyoruz. Kampanyamız Milangaz; Saruhanlı , Barbaros Mahallesi ve  Merkez Şubelerimiz için geçerlidir. 0 236 231 72 45 – 0 236 211 03 33 nolu telefonumuzu arayarak; 12 kilogramlık konut tüpü siparişi veren her müşterimiz, kapısına gelen görevliden mutlaka meyve filesini almayı unutmasın. Tüm Manisalılara mutlu ve sağlıklı yıllar dileriz” dedi. 
Erdinç Ticaret Milangaz Tüp Bayi yeni yıl kampanyası geleneğini sürdürüyor. Bugünden itibaren Sipariş verdiğiniz Milangaz tüpünüzle birlikte, yeni yıl meyvesi filenizi almayı unutmayın.

Turan IŞIK
Her yeni yıl öncesi farklı kampanyalarla ile müşterilerini mutlu eden Erdinç Ticaret Milangaz Tüp Bayi, bu yılda geleneği bozmadı. 12 kilogramlık konut tüpü siparişi veren tüm müşterilerine, bir file dolusu meyve hediye ettiklerini hatırlatan Erdinç Ticaret Milangaz Tüp Bayi Koordinatörü Soner Yumrukaya, “bu kampanyaları artık geleneksel hale getirdik. Her yeni yıl öncesi müşterimizin kapısına hediyesi ile birlikte gitmek, bizi de mutlu ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yılbaşı öncesinde de;  Milangaz tüpü ile birlikte bir file dolusu da meyveyi, Milangaz Müşterilerimize hediye ediyoruz. Kampanyamız Milangaz; Saruhanlı , Barbaros Mahallesi ve  Merkez Şubelerimiz için geçerlidir. 0 236 231 72 45 – 0 236 211 03 33 nolu telefonumuzu arayarak; 12 kilogramlık konut tüpü siparişi veren her müşterimiz, kapısına gelen görevliden mutlaka meyve filesini almayı unutmasın. Tüm Manisalılara mutlu ve sağlıklı yıllar dileriz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.