Eşini kıskanan ünlü boksör Mike Tyson'ın Donald Trump'ı dövmeye kalktığı ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Eşini kıskanan ünlü boksör Mike Tyson'ın Donald Trump'ı dövmeye kalktığı ortaya çıktı

Ünlü boksör Mike Tyson'ın ABD Başkanı Trump'ı, kendisine danışmanlık yaptığı dönemde eşiyle aşk yaşadığından şüphelendiği için dövmeye kalktığı öğrenildi.

05.06.2020 20:35  Güncelleme: 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikalı gazeteci Timothy L. O'Brien, 'TrumpNation' adlı kitabında ABD Başkanı Donald Trump hakkında çarpıcı bir olayı kaleme aldı. 1988 yılında Trump, ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson'a servetini nasıl yöneteceği ve kariyerini nasıl yönlendireceği hakkında danışmanlık yapıyordu.

OFİSİNDE HIŞIMLA SALDIRDI

Ancak o dönem Tyson'ın Amerikalı aktris ve model eşi Robin Givens ile Trump'ın gizli aşk yaşadığı öne sürüldü. O'Brien'ın iddiasına göre Tyson bunun üzerine New York'taki ofisi bastı, "Karımla mı birlikte oluyorsun?" diyerek Trump'ı dövmeye kalktı.

Eşini kıskanan ünlü boksör Mike Tyson, Donald Trump'ı dövmeye kalktı
Donald Trump ve Mike Tyson

"VURMAYA DEVAM ET MİKE"

Donald Trump'ın yıllar önce Tyson'a ne cevap verdiği bilinmese de ikili arasındaki arkadaşlık hâlâ devam ediyor. ABD Başkanı, Tyson'ın mayıs ayında antrenman yaptığı bir videoya "Vurmaya devam et Mike" yorumunu yazdı.

Eşini kıskanan ünlü boksör Mike Tyson\'ın Donald Trump\'ı dövmeye kalktığı ortaya çıktı

Son Dakika Spor Eşini kıskanan ünlü boksör Mike Tyson'ın Donald Trump'ı dövmeye kalktığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • turgut: mike taysını sokak kavgasında dövmek kolay olur.tiyatro para dönen mekanda şampiyon olmuş..normal kavgada mike ı dövmek çok basit 0 14 Yanıtla
    Burak: Elin yumruğunu görmeyen kendınınkını balyoz sanırmıs senınde oyle 6 0 zagros: umarim saka yapiyorsundur cunki hic komik degil 4 0 turgut nereye kosuyor emınmısın: dov o zaman colasan 4 0 Hadi ortada boks : Adam dünya ağırsiklet boks şampiyonu turgut bey davulun sesi uzaktan hoş gelir 2 0 Komikaze: Birkaç kez karşılaşmış herhalde arkadaş ya da fazla bilgisayar oyunu oynamış 1 0 Bokar: O adamın bir yumruğuyla turşu gibi olursun senin gibi bedaaya atan çok insan var :) 0 0 Selim yüregir: Emin ol bu adamın yumruğu seni sıyırsa bak denk gelse demiyorum ALLAH korusun 1 yıl sıvı gıdayla beslenirsin 0 0 smorgon: adam tek yumruk atsa çorbayı 6 ay pipetle içersin hala konuşuyorsun ya 0 0 Prekazi: Pürüzsüz beyinli turguut 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement