Midyat’ta MİDMEK Eğitim Projesi protokolü imzalandı

Mardin’in Midyat ilçesinde Midyat Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı.

Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreninde, Midyat Belediyesi ile Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, “Genel Ve Mesleki Eğitim Kursları” nın düzenlenmesine yönelik iş birliği protokol imza töreni düzelendi.

- MİDMEK olarak da birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Protokol çerçevesinde sektörün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verileceğini söyledi.

Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreninde konuşan, Belediye Başkan Veysi Şahin, eğitim verdikleri öneme dikkati çekerek, “İnşallah bu güzel beraberliği de ileri üst seviyelere taşımak üzere güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bugün attıklarımız imza ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü tebrik ediyorum. Her zaman için biz Belediye olarak Milli Eğitimin yanında yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz. MİDMEK olarak da birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İnşallah bu güzel beraberliği daha üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz.. Bugün attığımız imzaların ilçemize ve insanlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

 - Bu işbirliği protokolü ile daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Altay’da, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak he zaman Midyatlıların hizmetindeyiz. Belediyemizin yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Eğitimin her sorununa ivedilikle müdahale ediyor. Ben herkesin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın bilinçlendirilmesi, dezavantajlı bayanların meslek edindirilmeleriyle ilgili çalışmaları bizim asli vazifelerimizdendir. Belediyemizin bu konudaki desteği ile beraber inanıyorum ki bu işbirliği protokolü ile daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin beyin şahsında tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

İmza töreninde, Belediye Başkan Yardımcıları Servet Yücel Oğuz, Şehmus İleri, Metin Kutlu, Abdurrahim Çelik, Yazı İşleri Müdürü Şehmus Gümüş ile Özel Kalem Müdürü Halil Polat hazır bulundu.