Haberler

Midibüsüne 'Roketçi Cemal' yazdıran sürücü, kesilen cezaya tepki gösterdi

Güncelleme:

Adana'da trafik denetiminde önünde 'Roketçi Cemal' yazılı midibüs şoförüne 6 bin 500 TL ceza kesildi. 'Roketçi Cemal' yazısına ceza yazılmasına sinirlenen şahıs, ''Adana'daki araçların yüzde 70'inde bunun gibi yazılar var. Herkes yazdırıyor.'' sözleri ile tepki gösterdi.

Adana'da önünde Roketçi Cemal' yazılı servis midibüsü durduran emniyet ekipleri, koronovirüs tedbirleri kapsamında denetim gerçekleştirdi. Maskesi ve ehliyeti bulunmayan Soner Dağlaraştı'ya, aracın önüne yazdırdığı yazının cezası da dahil olmak üzere toplam 6 bin 500 TL ceza yazdı.

Midibüsüne 'Roketçi Cemal' yazdıran sürücü, kesilen cezaya tepki gösterdi.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge doğrultusunda Adana'da yapılan denetimde trafikteki araçları da kontrol edildi. Yüreğir ilçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerindeki denetimde, polis ekipleri, sürücüsünün maskesiz olduğunu gördükleri, önünde 'Roketçi Cemal' yazan midibüsü durdurdu.

Midibüsüne 'Roketçi Cemal' yazdıran sürücü, kesilen cezaya tepki gösterdi.

'ROKETÇİ CEMAL' YAZISINA KESİLEN CEZAYA KIZDI

Tarım işçilerini taşıyan servis midibüsü sürücüsü Soner Dağlaraştı'nın ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Dağlaraştı'na ehliyetsiz araç kullanmak, maske takmamak ile midibüsün önündeki 'Roketçi Cemal' yazısı nedeniyle toplam 6 bin 500 TL ceza kesildi. Cezaya tepki gösteren Dağlaraştı, "Adana'daki araçların yüzde 70'inde bunun gibi yazılar var. Herkes yazdırıyor. Kimsenin görüş açısını engellemiyor ama bana ceza yazılıyor" dedi.

Midibüsüne 'Roketçi Cemal' yazdıran sürücü, kesilen cezaya tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanlığı Haberler

500

Yorumlar (44)

Hobar JANDER:

Yorumları okuduktan sonra aramızdaki mal miktarının sanılandan çok daha fazla olduğuna bir kez daha kanaat getirdim. Yahu adam ehliyetsiz, herkes para cezasına takmış. Az bile yazılmış. Kaza yapıp can alsa nerde bu devlet diye yine bu mallar bağırır.

56
7
yanıtYanıtla
kızmayın:

paraya ihtiyacı var başımızdakilerin. baktılar vergiler de yetmiyor trafik cezalarına yükleniyorlar. . oda yetmezse ek vergi falan gelir. . 20 yıl öncesine laf atanlar şimdilerde çok mutlu geziyorlar heralde. en azında çevremdeki bazı rais sevdalıları fatura paralarından market alışverişlerinden bezmişler ki şimdilerde her şey çok pahalı diye yakınıyorlar, yakında varlık kuyrukları açılır sabredin

28
32
yanıtYanıtla
attamah34:

kızmayın nickli arkadaş önüne gelen ehliyetsiz çıksın trafiğe senin gibilerde sırf siyaset yapacam diye saçma sapan yorum yapsın... haberi iyi oku

yanıt25
yanıt16
TR:

YA ŞU ADANADAN HİÇMİ HAYIRLI BİR HABER ÇIKMAZ HEP VUKAAT

16
22
yanıtYanıtla
adam haklı:

Adam haklı her minubuste yazılar var ne var yani

14
18
yanıtYanıtla
Kaan:

adam haksiz ehliyetsiz araç kullanmamak gerek sen kurallara uyma sonra polislere çamur at yok öyle az bile yazmışlar ya kaza yapsan nolacak 6500 ceza yiyeceğine o parayı ehliyet alaydın simdi ode hakettin

yanıt5
yanıt1
MEDYA UZMANI:

HERŞEYİN BİR USULU EDEBİ VAR. İYİ OLMUŞ CEZA

20
9
yanıtYanıtla
deryam:

bu polislerde zıvanadan çıktı sırf devlet yetkisini kendi egosunu şişirmek için şu zor günlerde milleti ekonomik olareak çökerterek kışkırtıyorlar kendilerine gelinece şahsi araçlarında bile şakarlarla dolaşırlar hakkını savunmaya çalışınca da polise mukavemet var demeye başlarlar ayıp ayıp devletin askeri polisi memuru çalışanı vatandaşın yanında olmalı böyle para cezalarııyla milleti zor durumda bırakmamalı bu adam sanat çı olsa durdurmaz vekil çocuğu olsa durduramaz devletin gücü ancak

8
18
yanıtYanıtla
TELESKOP:

O geriye kalan yuzde yetmisede ceza yazmak lazimki adaletli olsun. Sacma sapan seyler yazmak bir marifet oldu.

17
6
yanıtYanıtla
ayıp:

yazıyı söktürmesi için zaman tanı, ver eline kağıdı, baktın söktürmüyor kes cezayı. bu tarz yazıları tasvip ettiğimden değil ama bir yazı için de 6. 500tl, yazıktır. polise ''''ceza kes'''' demişler belli. . .

9
14
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title