Anlık Bildirim

Microsoft yeni bir katlanabilir cihaz patenti aldı

Teknoloji devi Microsoft satışa sunduğu Surface Duo'nun ardından, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi'den yeni bir katlanabilir cihaz patenti aldı.

Microsoft yeni bir katlanabilir cihaz patenti aldı Tam Boyutta Gör

Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi (USPTO), Microsoft'a menteşeli bir cihaz için bir patent verdi. Katlanabilir gövdeli yeni bir mobil cihazdan bahsediyoruz.

Dokümantasyon, geniş esnek ekrana sahip kitap form faktöründeki bir akıllı telefonu gösteriyor. Bu panel, günlük kullanım sırasında hasar görmemesi için içe doğru katlanacak şekilde tasarlanmış.

Microsoft yeni bir katlanabilir cihaz patenti aldı Tam Boyutta Gör

Tablet bilgisayar olarak kullanılabilir

Patent resimleri, kamera ve çeşitli sensörlerin ekranın üzerinde yer alacağını gösteriyor. Kasanın altında bir USB Type-C bağlantı noktası mevcut ve yan kısımlardan birinde fiziksel kontrol düğmeleri yerleştrilmiş.

Microsoft yeni bir katlanabilir cihaz patenti aldı Tam Boyutta Gör

Tüm bunlara ek olarak patentte, cihazın esnek ekranının, organik ışık yayan diyot (OLED) teknolojisi kullanılarak üretileceği ifade ediliyor. Ayrıca cihazın köprü yapısına sahip bir bağlantı kısmının olacağını görüyoruz. Microsoft'un bu katlanabilir cihazı, geleneksel akıllı telefon ve küçük bir tablet bilgisayar olarak kullanılmaya yönelik tasarladığı düşünülüyor ancak hayata geçirilip geçirilmeyeceği ise şu aşamada belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim