"MHP’YE DE BAY-BAY"

SARIGÖL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2017 - 08:52, Güncelleme: 18.03.2017 - 08:52
 

"MHP’YE DE BAY-BAY"

AK Parti iktidarının meclisteki parti sayısını ikiye indirmeye çalıştıklarını vurgulayan CHP’li Özgür Özel;"'Ortada iki parti kalacak, diğerleri eritilecek' diyorlar. Bakınız Numan Beye makam, altına araba verildi. Süleyman Soylu’ya da aynısı verildi. Bunların partilerine 'Bay-bay' dediler. Şimdi sıra MHP’ye de bay-bay."diye konuştu.
16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması çalışmaları kapsamında Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz ile birlikte kent meydanında, referandum aracından vatandaşlara seslendi.   "BENİM DEDEM BAHÇIVANDI" Özgür Özel, Sarıgöl’de sürdürdüğü konuşmasında bahçıvan, işçi emekçisi ve kayıkçının çocuklarının bugün önemli mevkilere geldiğini belirterek, "Benim dedem bahçıvandı. Ben bugün CHP Gurup Başkanvekilliği görevimdeyim. CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çiftçi çocuğudur. Kayıkçı babanın çocuğu olan Başbakanımız Binali Yıldırım’dır. Cumhurbaşkanının babası da emekli işçidir. Biz bunları bile hayal edemezdik. Bu nasıl oldu? Cumhuriyet sayesinde oldu. Şimdi bu olmayacak. Tek adam ne derse o olacak. Bunun için biz 'hayır' diyoruz" açıklamalarında bulundu.   "DİĞER PARTİLER ERİTİLECEK" "Biz CHP olarak seçimlerde yüzde 1 oy alan partilerin de seslerini duyurmalarından yanayız" diyen CHP Gurup Başkanvekili Özgür Özel, "Yüzde 1 oy alanlar bile mecliste temsil edilmelidir. Barajı kaldıralım bunlar da mecliste olsunlar. Mecliste kaç parti var? Şimdi ise meclisteki parti sayısını ikiye indirmeye çalışıyorlar. 'Ortada iki parti kalacak, diğerleri eritilecek' diyorlar. Bakınız Numan Beye makam, altına araba verildi. Süleyman Soylu’ya da aynısı verildi. Bunların partilerine 'Bay-bay' dediler. Şimdi sıra MHP’ye de bay-bay. MHP’nin sevenleri var. Sevenleri memleket ve vatanını, partilerini koruyorlar. Onlardan Allah razı olsun. Vatan ve millet sevgisinin ne olduğunu millet izliyor. Ben buraya partili sıfatı ile gelmedim, elimde parti bayrağım yok. Memleket ve milletimi severek geldim. Onun için, geleceğimiz için, 'hayır' demek için geldim. Türkiye'nin geleceği ve yarınlar için 'hayır' deyin" diye konuştu.   MANİSA’YA DAVET ETTİ CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, bugün saat 17.30'da eski genel başkanlarından Deniz Baykal’ın Manisa 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka hitap edeceğini belirterek halkı Manisa'ya davet etti.  
AK Parti iktidarının meclisteki parti sayısını ikiye indirmeye çalıştıklarını vurgulayan CHP’li Özgür Özel;"'Ortada iki parti kalacak, diğerleri eritilecek' diyorlar. Bakınız Numan Beye makam, altına araba verildi. Süleyman Soylu’ya da aynısı verildi. Bunların partilerine 'Bay-bay' dediler. Şimdi sıra MHP’ye de bay-bay."diye konuştu.
16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması çalışmaları kapsamında Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz ile birlikte kent meydanında, referandum aracından vatandaşlara seslendi.
 
"BENİM DEDEM BAHÇIVANDI"
Özgür Özel, Sarıgöl’de sürdürdüğü konuşmasında bahçıvan, işçi emekçisi ve kayıkçının çocuklarının bugün önemli mevkilere geldiğini belirterek, "Benim dedem bahçıvandı. Ben bugün CHP Gurup Başkanvekilliği görevimdeyim. CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çiftçi çocuğudur. Kayıkçı babanın çocuğu olan Başbakanımız Binali Yıldırım’dır. Cumhurbaşkanının babası da emekli işçidir. Biz bunları bile hayal edemezdik. Bu nasıl oldu? Cumhuriyet sayesinde oldu. Şimdi bu olmayacak. Tek adam ne derse o olacak. Bunun için biz 'hayır' diyoruz" açıklamalarında bulundu.
 
"DİĞER PARTİLER ERİTİLECEK"
"Biz CHP olarak seçimlerde yüzde 1 oy alan partilerin de seslerini duyurmalarından yanayız" diyen CHP Gurup Başkanvekili Özgür Özel, "Yüzde 1 oy alanlar bile mecliste temsil edilmelidir. Barajı kaldıralım bunlar da mecliste olsunlar. Mecliste kaç parti var? Şimdi ise meclisteki parti sayısını ikiye indirmeye çalışıyorlar. 'Ortada iki parti kalacak, diğerleri eritilecek' diyorlar. Bakınız Numan Beye makam, altına araba verildi. Süleyman Soylu’ya da aynısı verildi. Bunların partilerine 'Bay-bay' dediler. Şimdi sıra MHP’ye de bay-bay. MHP’nin sevenleri var. Sevenleri memleket ve vatanını, partilerini koruyorlar. Onlardan Allah razı olsun. Vatan ve millet sevgisinin ne olduğunu millet izliyor. Ben buraya partili sıfatı ile gelmedim, elimde parti bayrağım yok. Memleket ve milletimi severek geldim. Onun için, geleceğimiz için, 'hayır' demek için geldim. Türkiye'nin geleceği ve yarınlar için 'hayır' deyin" diye konuştu.
 
MANİSA’YA DAVET ETTİ
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, bugün saat 17.30'da eski genel başkanlarından Deniz Baykal’ın Manisa 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka hitap edeceğini belirterek halkı Manisa'ya davet etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.