MHP’nin yeni bürosu törenle açıldı

MHP’nin yeni bürosu törenle açıldı
Gündem 14.03.2020 11:50:00 3024 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu: Darende ovası, evliyalar, enbiyalar, alperenler yuvasıdır. Buradan esnaf, tüccar çıktığı kadar asker ve paşa çıkmıştır. Buradan hiçbir zaman vatan haini çıkmayacağını herkesin bilmesini isterim.”

MHP Darende İlçe Başkanlığının yeni hizmet binası törenle açıldı.

Emine Efendi Caddesi üzerindeki ilçe başkanlığı binasının açılış töreni, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran’ı Kerim okunmasıyla başladı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Darendede olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Darendede ittifakın en güçlü şekilde sürdürüldüğünü dile getiren Fendoğlu, Darende ile ilgili milletimizin bilmediği husus ben dile getirmek istiyorum. Darende ovası, evliyalar, enbiyalar, alperenler yuvasıdır. Buradan esnaf, tüccar çıktığı kadar asker ve paşa çıkmıştır. Buradan hiçbir zaman vatan haini çıkmayacağını herkesin bilmesini isterim. Bugün yeni binamızın açılışını yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aynı çizgide birliğimizi ve diriliğimizi bozmadığımız müddetçe inanın bu millet, bu vatan diz çökmeyecek. Mecliste sesimiz gür çıkıyorsa onun arkasında Malatyada vatanını, milletini seven hemşehrilerimiz sayesindedir, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da yerel ve genel seçimde MHPlilerin verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Yol arkadaşlığının ömür boyu süreceğini belirten Özkan, Bu ülkenin refahı, huzuru ve güvenliği için beraber yürüyüp inşallah Türkiyeyi hak ettiği mesafeye götüreceğiz. Siyasi partilerin amacı ülkesine hizmet etmektir. Ben bunun için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeliye çok teşekkür ediyorum” dedi. 

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ise yeni binanın hayırlı olmasını dileyerek, tepedeki liderlerin güçlü ittifakını yerelde çok daha güçlü sürdürüldüğünü kaydetti.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi.

Daha sonra Milletvekili Fendoğlu, partisinin ilçe başkanı Mehmet Altun ile birlikte resmi makamlara ziyarette bulunarak esnafları ziyaret etti.


Anahtar Kelimeler: bürosu törenle açıldı