MHP'NİN KURMAYLARINDAN MAGİAD'A ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2017 - 11:02, Güncelleme: 26.02.2017 - 11:02
 

MHP'NİN KURMAYLARINDAN MAGİAD'A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay il ve ilçe başkanlarıyla birlikte MAGİAD'ı ziyaret etti.
MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ve MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Akçay, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve genç iş adamlarıyla yapılması gereken işlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. MHP'li Milletvekili Erkan Akçay, kısa bir süre önce göreve gelen MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. "AKÇAY BAŞARILARINI ARTTIRARAK SÜRDÜRÜYOR” Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu:" Biz sayın vekilimiz Erkan Akçay'ı milletvekilliği süreci öncesinden de yakinen tanıyoruz. Kendisinin defterdarlık sürecinde de Manisa'ya yaptığı hizmetleri biliyoruz. Sayın vekilimize başarılarının devamını diliyoruz. MAGİAD Manisa için önemli bir değerdir. Türkiye için Manisa nasıl Şehzadeler yetiştiren, devlet adamı yetiştiren bir şehirse, Manisa içinde MAGİAD çok önemli görevlerde isimlerin kurucusu ve üyesi olduğu bir dernek. Bu nedenle MAGİAD'ı sadece biz değil iş ve siyaset çevresinde bulunan herkes önemsiyor ve değerli buluyor. Bu nedenle sizlerin de değer verip bizleri ziyaret etmesi bizleri son derece gururlandırmıştır. Nazik ziyaretlerinden ve referandum hakkında değerli bilgi ve öngörülerini bizlerle paylaştıklarından dolayı sayın vekilimize, il başkanımıza, Şehzadeler ve Yunusemre İlçe başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Ülkemiz son derece hassas bir dönemden geçiyor, sorumluluklarınız oldukça ağır. Sizlere kolaylıklar ve başarılar diliiyorum.” "BÜNYENİZDE MANİSA EKONOMİSİNE YÖN VEREN İŞADAMLARI VAR" MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise şu açıklamalarda bulundu:"Ben öncelikle kısa bir süre önce yapılan kongreyle başkanlığa seçilen Ömer Geriter'i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Yaptığınız işleri basın yoluyla takip ediyoruz ve Ömer Geriter'le sürekli iletişim halindeyiz. Bugün burada birbirinden kıymetli iş adamları bulunuyor. Sizler Manisa'nın geleceğine yön veren ve ekonomisine önemli derecede katkı sağlayan, uzun vadede bu katkıyı arttıracak potansiyele sahip önemli işlere imza atacağınıza inanıyorum. MAGİAD içerisinde Manisa ekonomisine önemli derecede katkı sağlayan iş adamlarını barındırıyor. Manisa'nın önde gelen isimleri bu dernek çatısı altında faaliyet gösterdi. Manisa'nın böyle sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacı var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapacak olduğunuz işlerde elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışacağız. Sizlerin önemi bizler için gerçekten çok büyük. Hepinize başarılar diliyoruz."
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay il ve ilçe başkanlarıyla birlikte MAGİAD'ı ziyaret etti.
MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ve MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Akçay, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve genç iş adamlarıyla yapılması gereken işlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

MHP'li Milletvekili Erkan Akçay, kısa bir süre önce göreve gelen MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

"AKÇAY BAŞARILARINI ARTTIRARAK SÜRDÜRÜYOR”
Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu:" Biz sayın vekilimiz Erkan Akçay'ı milletvekilliği süreci öncesinden de yakinen tanıyoruz. Kendisinin defterdarlık sürecinde de Manisa'ya yaptığı hizmetleri biliyoruz. Sayın vekilimize başarılarının devamını diliyoruz. MAGİAD Manisa için önemli bir değerdir. Türkiye için Manisa nasıl Şehzadeler yetiştiren, devlet adamı yetiştiren bir şehirse, Manisa içinde MAGİAD çok önemli görevlerde isimlerin kurucusu ve üyesi olduğu bir dernek. Bu nedenle MAGİAD'ı sadece biz değil iş ve siyaset çevresinde bulunan herkes önemsiyor ve değerli buluyor. Bu nedenle sizlerin de değer verip bizleri ziyaret etmesi bizleri son derece gururlandırmıştır. Nazik ziyaretlerinden ve referandum hakkında değerli bilgi ve öngörülerini bizlerle paylaştıklarından dolayı sayın vekilimize, il başkanımıza, Şehzadeler ve Yunusemre İlçe başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Ülkemiz son derece hassas bir dönemden geçiyor, sorumluluklarınız oldukça ağır. Sizlere kolaylıklar ve başarılar diliiyorum.”

"BÜNYENİZDE MANİSA EKONOMİSİNE YÖN VEREN İŞADAMLARI VAR"
MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise şu açıklamalarda bulundu:"Ben öncelikle kısa bir süre önce yapılan kongreyle başkanlığa seçilen Ömer Geriter'i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Yaptığınız işleri basın yoluyla takip ediyoruz ve Ömer Geriter'le sürekli iletişim halindeyiz. Bugün burada birbirinden kıymetli iş adamları bulunuyor. Sizler Manisa'nın geleceğine yön veren ve ekonomisine önemli derecede katkı sağlayan, uzun vadede bu katkıyı arttıracak potansiyele sahip önemli işlere imza atacağınıza inanıyorum. MAGİAD içerisinde Manisa ekonomisine önemli derecede katkı sağlayan iş adamlarını barındırıyor. Manisa'nın önde gelen isimleri bu dernek çatısı altında faaliyet gösterdi. Manisa'nın böyle sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacı var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapacak olduğunuz işlerde elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışacağız. Sizlerin önemi bizler için gerçekten çok büyük. Hepinize başarılar diliyoruz."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.