1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li meclis üyelerinden umudu kesmişler
MHP'li meclis üyelerinden umudu kesmişler

MHP'li meclis üyelerinden umudu kesmişler

Kendi partisinin belediye meclis üyelerinden bile umudunu kesen Serdar Engin adlı yönetim MHP yönetim kurulu üyesi muhalefet umudunu gazetecilere bağladı.

A+A-

Kendi partisinin belediye meclis üyelerinden bile umudunu kesen Serdar Engin adlı yönetim MHP yönetim kurulu üyesi  muhalefet umudunu gazetecilere bağladı.

Mecliste muhalefet yapmamakla eleştirilen MHP'nin meclis üyelerinden partisinin yönetim kurulu üyeleri bile umudunu kesmiş gibi görünüyor.

MECLİS ÜYELERİ VAR MUHALEFETİ GAZETECİLERDEN BEKLİYOR

MHP Yönetim kurulu üyesi Serdar Engin gazetemizin Gölbaşı Belediyesi'nin asfaltlama haberine tepki gösterdi. Haberi yalan olarak niteleyen Engin haberin yorum kısmına "Yalan haber yapmayın Gölbaşı belediyesinde 1 adet yama arabası var oda tıka basa dolsa 15 ton asvalt alıyor büyük şehir ilçelere bir defa asvalt veriyor bu da oluyorki 40 tona yaklaşmıyor ayrıca yama ekibinde çalışan 4 kişi var koca belediye kaç mahalle bunu siz iyi bilirsiniz nasıl yetişecek motormu taksınlar arkalarına belediye binasını doldurdular elemanla birazda Asvalta eleman alında adamlarda rahat nefes alsın Bi gazeteci olarak yanlarına gidinde Bi dertlerini dinleyin hepsi başka yerlerden sürgün edilmiş insanlar kimi Sofor kimi kaynakcı kimi elektrikçi haber yapın bunlarıda görelim"  ifadelerini kullandı.

HABER YAPIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRİN

Bununla da yetinmeyen Engin "belediyenin böyle bir araç filosu elemanı varmı nasıl atıyor kaç ton asvalt alıyor yada alamıyor gibi konuları araştırıp haber yapın ki vatandaş yanlış bilgilendirilmesin" dedi.

KENDİ YÖNETİCİLERİ BİLE UMUDUNU KESMİŞ

MHP'li belediye meclis üyelerinin muhalefetteki yetersizliği kendi partilerinin yönetim kurulu üyelerini bile rahatsız ederken, MHP'li yönetim kurulu üyesi Serdar Engin muhalefet görevini gazetecilerden bekliyor.

İşte o yorumlar;

ekran-alintisi-003.jpg

 

NE ZAMAN MUHALEFET EDECEKSİNİZ?

 

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya'ya daha sonra da MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan'a sesleniyoruz " Partinizin belediye meclis üyeleri muhalefet görevini başarıyla yerine getiremiyor da, kendi partinizin yönetim kurulu üyesi bile muhalefet görevini, araştırma görevini gazetecilerden bekliyor. Biz de yönetim kurulu üyenizin isyanını duyuyor ve doğal olarak soruyoruz. Seçimlere kalmış iki yıl ve soruyoruz "Ne zaman muhalefet etmeyi düşünüyorsunuz?" 

Bu haber toplam 1679 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.