1. HABERLER

  2. MHP'den o habere açıklama geldi
MHP'den o habere açıklama geldi

MHP'den o habere açıklama geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özgür Işık, Gölbaşı teşkilatı ile ilgili olarak gazetemizde çıkan haberin asılsız olduğunu belirterek açıklamalarda bulundu.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özgür Işık, Gölbaşı teşkilatı ile ilgili olarak gazetemizde çıkan haberin asılsız olduğunu belirterek açıklamalarda bulundu.İl Başkan Yardımcısı Özgür Işık’ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

 

“Milliyetçi Hareket Partisi, 47 yıllık siyasi hayatında daima siyasi etik çerçevesinde hareket etmiştir. Bu bağlamda sahip olduğu çizgisinden de hiçbir sebep için asla ödün vermemiştir.

Hareketimizin mevcudiyetini sağlayan gelenekler çerçevesinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin almış olduğu olağan kongre kararı hepimizin uygulamakla yükümlü olduğu bir süreçtir.

“ATILAN İMZA KİŞİSEL BİR KARARIN SONUCU”

Gölbaşı’ndaki yerel bir internet sitesinde 8 Şubat 2016 tarihinde yayınlanan haberde MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatımızın tüzük kurultayı toplanması için toplanan imzalara ortak karar neticesinde imza verildiği iddia edilmektedir. Alınan ve uygulanan imza kararı tamamen kişisel bir karardan ibarettir. Bu kişisel karar ne ilçe teşkilatımızı ne de il teşkilatımızı asla bağlamamaktadır.

Netice olarak Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarımız, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin tebliğ ettiği olağan kongre takvimi dışındaki herhangi bir kararı tasvip etmemektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

RAMAZAN ŞİMŞEK’İN AÇIKLAMASI

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Şimşek de konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Ramazan Şimşek’in açıklaması şöyle:

“Gölbaşı’ndaki yerel internet sitesinde yayınlanan haberde ismimin ve belediye meclisi üyesi arkadaşlarımın adının geçmesiyle ilgili herhangi bir karar almamız söz konusu değildir. Adımızın geçtiği imza olayıyla ilgili olarak kimseyle bir görüşmemiz olmamıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bu haber toplam 1909 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.